ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο δολοφόνος του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια

Κατευθύνεται συνοδεία αστυνομικών στο Ρέθυμνο

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ο δολοφόνος του 23χρονου Μανώλη Στρατάκη

Παραδόθηκε τον πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο 54χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο ξάδελφό του Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια, κατά τη διάρκεια καυγά για κτηματικές διαφορές.

Όπως αναφέρει το cretalive, ο δράστης μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο Ρέθυμνο.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Γ. Κοκοσάλης, τη Μ. Τρίτη είχε δηλώσει ότι ο πελάτης του προτίθεται να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για το θάνατο του Μανώλη.

«Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας. Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του. Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές», ανέφερε ο συνήγορος του 54χρονου.

Το χρονικό του μακελειού

Η αστυνομία περιμένει την απολογία του δράστη, ώστε να καταφέρει να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας του 23χρονου, που το απόγευμα της Δευτέρας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Ήδη έχει συλλέξει ευρήματα από τον τόπο του φονικού, έχει πάρει κρίσιμες καταθέσεις από τα αδέλφια του θύματος, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν αρκετοί κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων.

Η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι πυροβόλησε ο 54χρονος, αλλά πυροβόλησε και ο γιος του, κάτι όμως που φέρεται να διαψεύδει η πλευρά του δράστη.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι υπάρχουν «γκρίζα σημεία» στην υπόθεση και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να πάρουν απαντήσεις από το δράστη, ώστε να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ του φονικού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top