Κακομονταρισμένη προπαγάνδα από τους Αλβανούς

Το STAR αποδεικνύει με στοιχεία τις αναλήθειες Αλβανού τηλεαστέρα

Το ρεπορτάζ της Αλβανικής τηλεόρασης σε περιοχές της Ηπείρου με στόχο να ανακινηθεί εκ νέου θέμα Τσαμουριάς είναι 100% πλαστό. Το Star και η Κατερίνα Ρίστα αποδεικνύουν με στοιχεία τις αναλήθειες του Αλβανού τηλεαστέρα.

O αλβανός δημοσιογράφος εκτός από το να προκαλεί με τα ανθελληνικά ντοκιμαντέρ του, φαίνεται πως ξέρει καλά και από ... κοπτοραπτική, αφού όλο το ντοκιμαντέρ είναι προϊόν μοντάζ και μάλιστα κακού. Αν παρατηρήσετε καρέ  - καρέ το βίντεο προπαγάνδα θα δείτε ότι ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, δεν βρίσκεται στην Πρέβεζα, αλλά στο χωριό Μπόρσι της Χειμάρρας.

Γυρίσματα έκανε επίσης και στο Πόρτο Παλέρμο της Χειμάρρας (αλβανικές ακτές).

Άλλη μια απόδειξη της απόλυτης προπαγάνδας από τον "persona non grata" είναι τα πλάνα από την Πάργα, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ.

Τέλος, αν παρατηρήσετε προσεκτικά όλες οι μαρτυρίες στο ντοκιμαντέρ γίνονται με κρυφή κάμερα, χωρίς να ακούγεται ο δημοσιογράφος, ενισχύοντας την εκδοχή πως ο "Persona non grata"  είναι σίγουρα και Persona ...φαντομάς! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top