Ξεσπούν στο Star οι δυο μανάδες των κοριτσιών που αποπλάνησε 79χρονος

Το περιστατικό που σόκαρε την Κρήτη-Η οργή των γυναικών για την αποφυλάκιση του

Θυμός, οργή, αγανάκτηση και καμία εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη είναι τα συναισθήματα των δυο μανάδων από την Κρήτη, των οποίων τα ανήλικα κοριτσάκι έπεσαν θύμα κακοποίησης από 79χρονο.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Ο ηλικιωμένος άνδρας που κακοποίησε τα δυο παιδιά (ηλικίας σήμερα 8,5 και 11 ετών) καταδικάστηκε τον Ιούλιο του 2016  σε κάθειρξη 16 ετών, χωρίς αναστολή. Ωστόσο λόγω βαρύτατων προωβλημάτων υγείας και άνοιας, ο 79χρονος αποφυλακίστηκε στα 2 χρόνια, με τον όρο να μην επισκέπτεται το Θραψανό, όπου διαμένουν τα ανήλικα κορίτσια και οι οικογένειες τους.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε οργή στις οικογένειες των δυο ανήλικων κοριτσιών.

Καλεσμένες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι μανάδες τους, Νικολέττα και Δέσποινα, μίλησαν για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά τους, ενώ δεν έκρυψαν τον θυμό τους για την δικαστική απόφαση.

Τρέμοντας ολόκληρη, η Νικολέττα δήλωσε με σπασμένη φωνή:

«Δεν δέχομαι ότι είναι έξω τέτοιοι άνθρωποι. Ότι τιμωρούνται και ξανά τους αφήνουν. Ποιο παράδειγμα δίνεις στους άλλους που θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο; Και είναι πολλοί εκεί έξω που θέλουν να το κάνουν με μικρά παιδιά. Τι παράδειγμα τους δίνουν; Κάντε το και μετά δεν τρέχει τίποτα;»

Όπως εξήγησε, «εγώ είμαι χωρισμένη αλλά ο σύζυγος μου είναι παρών. Κρατήσαμε τους συζύγους μας με νύχια και με δόντια για να μην κάνουν κανένα κακό. Μπορεί να ήταν και λάθος μας. Πήγαμε νομικά. Και; Τι καταφέραμε;»

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο μπορώ καλύτερα. Και μπορεί εγώ να μην της το θυμίζω με την συμπεριφορά μου, αλλά όταν θα βγει έξω και θα δει κάποιον από το σόι του 79χρονου, κάτι θα της κάνουν. Ή θα βρίσουν, ή θα φτύσουν, όλο και κάτι θα γίνει. Οπότε πώς να το ξεχάσει το παιδί όλο αυτό;»

Με την σειρά της,  Δέσποινα αναρωτήθηκε:

«Είναι δικαίωση αυτό για το παιδί και για εμένα; Δεν νομίζω να έχουμε άδικο!», καταλήγοντας πως:

«Δηλαδή τι να κάνουμε; Να πούμε ότι ήταν ένα παραμύθι, μια φορά έγινε αυτό κι αυτό, καταδικάστηκε τόσα χρόνια αλλά σε δυο χρόνια τον έβγαλαν, γιατί έχει άνοια, γιατί είναι άρρωστος, γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί στη φυλακή… Τι με νοιάζει εμένα; Αυτή είναι η ποινή του; Καταδικάζεσαι γι΄αυτόν τον λόγο, εκεί πεθαίνεις και τέλος! Αυτή είναι η τιμωρία! Ειδάλλως ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του. αυτό πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Εμείς εμπιστευτήκαμε την δικαιοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top