ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ η εγκληματικότητα- ΠΕΘΑΙΝΕΙ η ασφάλεια

Στα ύψη έχει φτάσει πλέον η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Στα ύψη έχει φτάσει πλέον η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, με αποκορύφωμα δύο στυγερά εγκλήματα που αποκαλύφθηκαν χθες, Τετάρτη, βράδυ, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από το άλλο.

Ούρλιαζε ο άνθρωπος μέχρι να τον φιμώσουν. Αυτό ήταν το φρικτό όσο και άδικο τέλος του άτυχου γιατρού ανδρολογίας που, σε πείσμα των καιρών, δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη γειτονιά του στην Πλατεία Βάθη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο 70χρονος γιατρός βρήκε βασανιστικό θάνατο από δύο κακοποιούς, έναν Ρουμάνο, που είχε δραπετεύσει πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, και τον συνομήλικο Έλληνα συνεργό του, σεσημασμένο για πλαστογραφίες και απάτες.

Η Άμεση Δράση έφτασε στην πολυκατοικία, όταν οι ληστές ήταν ακόμη μέσα στο ιατρείο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν από την μπαλκονόπορτα αλλά οι κακοποιοί τους είδαν και προσπάθησαν να διαφύγουν, κατεβαίνουν τρέχοντας τη σκάλα της πολυκατοικίας.

 

Ακριβώς την ίδια ώρα, στον Άγιο Παντελεήμονα ήρθε στο φως άλλο ένα στυγερό έγκλημα. Θύμα ένας ηλικιωμένος, ο οποίος έμενε μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο.

 Είχε να δώσει σημεία ζωής από την 25η Μαρτίου, που είχε βγάλει στο μπαλκόνι την Ελληνική σημαία. Οι γείτονες ανησύχησαν από την αλληλογραφία, που όλο και συσσωρευόταν κάτω από την πόρτα,  αλλά και από την έντονη δυσοσμία που τελευταία έβγαινε από το διαμέρισμα. Το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό, πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας. Ο δολοφόνος τον είχε μαχαιρώσει στην πλάτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top