Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ του γιατρού στην Πλατεία Βάθη –Ποιοι είναι

Στον εισαγγελέα οι δράστες

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του γιατρού

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ, η ανθρωποκτονία 70χρονου συνταξιούχου γιατρού, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα-ιατρείο στην περιοχή της πλατείας Βάθη.

Δράστες είναι ένας 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 57χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός της πολυκατοικίας, μετά από καταδίωξη και κατόπιν πάλης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ). Οι δράστες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!

Οι δράστες εισήλθαν στο ιατρείο με σκοπό την ληστεία, το απόγευμα της Τετάρτης. Εκεί, αφού έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, ερεύνησαν τους χώρους, ωστόσο εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους, καθώς ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος του 70χρονου προκλήθηκε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών (ασφυκτικός).

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, ο υπήκοος Ρουμανίας τυγχάνει από 17-2-2017 δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, ενώ κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα, ενώ ο 57χρονος Έλληνας επίσης κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα Πέμπτη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top