Κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Ρεθύμνου

Δείτε το βίντεο

Με μια ανοιχτή αγκαλιά η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε τους μαθητές της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου Επισκοπής Ρεθύμνου, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων. Μαζί τους ο δάσκαλός τους,  ο πατήρ Χαράλαμπος Κουτάντος και οι γονείς τους.

«Η στήριξή σας και η παρουσία σας εδώ είναι πάρα πολύ σημαντική. Μας δίνετε δύναμη, χαρά και κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο αυτό. Εγώ προσωπικά καμαρώνω! Καμαρώνω τη νέα γενιά της Επισκοπής. Θέλω να συγχαρώ και τους γονείς που έχουν τόσο πολύ καλά παιδιά και τα έχουν αναθρέψει τόσο σωστά» ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Θυσιάζεστε, αφήνετε την δική σας οικογένεια και τρέχετε στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ» ανέφερε από την πλευρά του ο πατήρ Χαράλαμπος Κουτάντος.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που μια μαθήτρια  διάβασε τις σκέψεις που έγραψε σε ένα χαρτί, εμπνευσμένη από το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Η πλέον αγαπητή εθελόντρια σε όλη την Ελλάδα μας εμπνέει με την καθημερινή προσφορά της και το πάθος της για ένα καλύτερο μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την οικογένεια Βαρδινογιάννη που αποτελεί μία από τις πιο αξιόλογες οικογένειες του τόπου μας. Τα μέλη της βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τους τιμάμε για τις πράξεις τους» ανέφερε.

Η Χρυσούλα, μαθήτρια  και εκείνη της έκτης τάξης αφιέρωσε έναν πίνακα ζωγραφικής της στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου στο δάσκαλο της τάξης και το μετάλλιο του υποστηρικτή της Ελπίδας στους μαθητές και τους γονείς τους. Στη συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου και έφτιαξαν ζωγραφιές για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Μια ευχάριστη έκπληξη τους περίμενε στο σχολείο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top