ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Ετοιμάζεται να παραδοθεί η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον «εθνικό σωτήρα»-Έφοδοι σε σπίτια στην Σπάρτη

Ο σωτήρας της  Ελλάδας ψάχνει τώρα τρόπους να ...σώσει τον εαυτό του από τη φυλακή.

Από το μεσημέρι που έγινε γνωστό το νέο ένταλμα σύλληψης, επικοινώνησε με 2 άτομα που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του και είναι οι μοναδικοί που ξέρουν που κρύβεται. Ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τα αδικήματα που τον βαρύνουν και τα νέα δεν του άρεσαν καθώς υπάρχει πιθανότητα όπως του είπαν να καταδικαστεί ακόμα και σε ισόβια.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βαΐα Ρουγκλίου φαίνεται να διαχωρίζει τη θέση της. Για το λόγο αυτό, συζητά με το δικηγόρο της το ενδεχόμενο να παραδοθεί άμεσα:

«Το μόνο που συζητήθηκε, είναι το ενδεχόμενο εμφάνισης της συζύγου, η οποία είναι και μητέρα 4 παιδιών, εκ των οποίων το ένα είναι 8 ετών. Η μητέρα θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως και ο Αρτέμης Σώρρας σε δεύτερο βαθμό», δήλωσε στο Star, ο δικηγόρος του Σώρρα, Βασίλης Μουλέζας.

Οι αρχές ψάχνουν τον Αρτέμη Σώρρα κυρίως στην Πελοπόννησο.Η τελευταία έφοδος των αστυνομικών έγινε σε σπίτι οπαδού του στη Σπάρτη χωρίς αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που δέχονται από πολίτες που τηλεφωνούν λέγοντας ότι είδαν  τον Αρτέμη Σώρρα.

ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Το κρυφτό του Αρτέμη Σώρρα προβληματίζει ακόμα και τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Ελλήνων Συνέλευσις. Σιγά σιγά  διαχωρίζουν τη θέση τους από τον σωτήρα με τα 600 δις και στέλνουν το μήνυμα ότι μπορούν και χωρίς τον Σώρρα.

Στο video θα δείτε ένα από τα χρεόγραφα αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε ως σημαία ο Αρτέμης Σώρρας για να πείσει τους πολίτες ότι θα μας σώσει από τα χρέη Σύμφωνα με τα όσα έχει πει, έχει στην κατοχή του 6 από αυτά.Το κάθε ένα έχει αξία 100 εκατομμύρια δολάρια και φέρουν το όνομα ενός Αμερικανού δικηγόρου του Στίβεν Γουόσνι. Μόνο που το Αμερικανικό  Υπουργείο Οικονομικών έχει ανακοινώσει ότι είναι πλαστά και ο δικηγόρος που τα έχει εκδώσει έχει διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο της Ουάσιγκτον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top