Σώρρας is back μέσω δικηγόρου-Κατέθεσε νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά του κουμπάρου του

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Στα νέα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε σήμερα στην Πάτρα ο Αρτέμης Σώρρας κατά του κουμπάρου του Φώτη Λεπίδα ζητά να μην τον αποκαλεί εγκληματία  και το φορέα του εγκληματική οργάνωση. Είναι τα δεύτερα ασφαλιστικά μετρά που κατατίθενται μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. 

Η αστυνομία ψάχνει τον Αρτέμη Σώρρα για 10η ημέρα και οι οπαδοί του ψάχνουν κόσμο για να μοιράσουν φυλλάδια. Στη Θεσσαλονίκη βγήκαν στη λαϊκή αγορά προκαλώντας την έκπληξη των πολιτών.

Στελέχη επιχειρούν να πείσουν ότι τα 600 δισεκατομμύρια υπάρχουν. Οι οπαδοί του όχι μόνο δεν πτοούνται αλλά ανέβασαν στο διαδίκτυο το νέο διαφημιστικό τους σποτ.

Ξεχωριστή θέση στην καμπάνια των Ελλήνων Συνέλευσις έχει η Ελληνίδα μάνα.

Ο δισεκατομμυριούχος όμως Αρτέμης Σώρρας που θα σώσει την Ελλάδα από τα χρέη, δεν πληρώνει  την εφορία του εδώ και χρόνια.Το STAR έχει στη διάθεσή του το ποσό που χρωστάει και ανέρχεται στις 12.842 ευρώ. Τέλη κυκλοφορίας δεν πλήρωνε για πολλά χρόνια και το συνολικό ποσό οφειλής ανέρχεται σε 3.360 ευρώ.

Ψίχουλα αν σκεφτεί κανείς ότι οπαδοί του που δεν πληρώνουν λόγω Σώρρα, έχουν χρέη στην εφορία συνολικά 43 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα θα επιχειρήσει να τον βγάλει από την κρυψώνα του προχωρώντας σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του. Αν δεν το καταφέρει, προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δάνειων. Μόνο που για αυτές τις πρωτοβουλίες ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει ιδέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top