ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα για χάρη της οποίας ο παραολυμπιονίκης έγινε ΦΟΝΙΑΣ!

Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος

Η γυναίκα αυτή φαίνεται να είναι η "πέτρα του σκανδάλου" που οδήγησε στον φόνο τον 39χρονο παραολυμπιονίκη. Πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου θύματος, που είχε συνάψει σχέση με τον παραολυμπιονίκη. 

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, o δράστης υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα, ενώ ο δικηγόρος του, κ. Μαντούβαλος, υπογράμμισε ότι το θύμα βιαιοπραγούσε στη γυναίκα αυτή και τα παιδιά τους. Έτσι, ο 39χρονος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βοηθήσει τη σύντροφό του.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του 39χρονου, θα πραγματοποιούνταν δικαστήριο στις 30 Μαρτίου κατά του θύματος, με την κατηγορία της βιαιοπραγίας. Τον 47χρονο, όμως, πρόλαβε η ζωή. 

 

Το χρονικό του φόνου

 

Ο 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.  Ο Παραολυμπιονίκης ισχυρίστηκε ότι το θύμα μπήκε με όπλο στο πρακτορείο του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να έρθουν στα χέρια και το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Όταν ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης είδε τον 47χρονο πεσμένο κάτω, του άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές, επιφέροντας τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια πήρε το όπλο, έκλεισε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top