Τα ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ του Παραολυμπιονίκη μετά το άγριο φονικό στο Μοσχάτο-Για τα μάτια μιας γυναίκας έγιναν όλα

Θύμα και δράστης πάλεψαν, με τον 39χρονο να τον πυροβολεί τρεις φορές μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

Σοκάρει το άγριο έγκλημα που έγινε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Μακρυγιάννη εκτυλίχθηκαν σκηνές θρίλερ, καθώς ένας 39χρονος πασίγνωστος Παραολυμπιονίκης, πυροβόλησε και σκότωσε ένα 47χρονο άνδρα με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ-ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει, καθώς επίκειται κάποιο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο Παραολυμπιονίκης είχε δεσμό με την πρώην σύζυγο του 47χρονου, ο οποίος ΔΕΝ ήταν υπάλληλος του πρακτορείου ΟΠΑΠ (παρά τα όσα είχαν ακουστεί αρχικά).

Ο Παραολυμπιονίκης, υποστήριξε πως το θύμα μπήκε με όπλο στο πρακτορείο του. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να έρθουν στα χέρια και το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

Όταν ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης είδε τον 47χρονο πεσμένο κάτω, του άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές, επιφέροντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια πήρε το όπλο, έκλεισε τα ρολά του πρακτορείου και πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Να σημειώσουμε, ότι αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης δέχθηκε τα πυρά των κακοποιών και έτσι πήγαν στο σπίτι με στόχο να εντοπίσουν κάποιους από τους συγγενείς του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Ωατόσο ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη.

Να αναφέρουμε τέλος πως τις επόμενες ώρες θα διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν το όπλο ανήκει στο θύμα ή στον Παραολυμπιονίκη. Πάντως πρόκειται για ένα όπλο που δεν είναι νόμιμο».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top