"Online" με την τεχνολογία η τρίτη ηλικία!

Όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας, πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες

Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας έρχονται πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο", το οποίο υποστηρίζεται από μεγάλη ελληνική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία.

Όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας, πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν τα νέα μέσα για να εξελίσσονται και να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο.

Η ψηφιακή επανάσταση που ζούμε με τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλάζει τα πάντα γύρω μας, την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε και τον τρόπο που παράγουμε.

Δίνονται, λοιπόν, στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να γίνουν πιο «ψηφιακοί», να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να γίνουν πιο ενεργοί πολίτες και να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Η όρεξη για γνώση και επικοινωνία, εξάλλου, δεν έχουν όρια ηλικίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο όμιλος στήριξε τη δημιουργία δύο νέων εκπαιδευτικών κέντρων, στους δήμους Πειραιά και Αμαρουσίου

Περίπου 2.500 άνθρωποι τρίτης ηλικίας έχουν επωφεληθεί, μέχρι τώρα, από τα δωρεάν μαθήματα, ενώ φέτος οι συμμετοχές αναμένεται να αγγίξουν τις 5.000.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top