Δύσκολος καιρός για παραμύθια! Έλεγε στα εγγονάκια της να κοιμηθούν για να ξεχάσουν την πείνα τους

Η ιστορία της 17χρονης μαθήτριας που λιποθύμησε γιατί είχε να φάει 3 μέρες έφερε στο φως την φτώχεια που ζουν πολλές οικογένειες

Συγκλονίζει η λιποθυμία μιας 17χρονης μαθήτριας στην Πάτρα, η οποία έχασε τις αισθήσεις της καθώς, είχε να φάει τρεις μέρες.

Αμέσως στο πλευρό της μαθήτριας βρέθηκε η διευθύντρια του σχολείου, ενώ γρήγορα ειδοποιήθηκε και η μητέρα της

Λίγο αργότερα η μητέρα του κοριτσιού επέστρεψε στο σχολείο και περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να συντηρήσει τα τρία της παιδιά. Η γυναίκα εργάζεται περιστατικά ως καθαρίστρια και τα έσοδά της είναι πενιχρά. Τρεις ημέρες είχαν να φάνε οικογενειακώς… Τα άλλα δυο παιδιά της είναι 14αρων και 10 ετών .

Η φιλανθρωπική οργάνωση "Φωτεινό Αστέρι" ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την βοήθεια της οικογένειας .Αυτό όμως δεν αρκεί

Η κοπέλα λογω ηλικίας ντρεπόταν να πει ότι λιποθύμησε από την πείνα ..Το θλιβερό συμβάν αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο την φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες της Πάτρας και όχι μόνο.

Έλεγε στα εγγονάκια της να κοιμηθούν για να ξεχάσουν την πείνα τους

Η κοινωνική λειτουργός Μαρίζα Καψοράχη αποκάλυψε στο Star παρόμοιες περιπτώσεις που γνωρίζει καθημερινά και στο κέντρο της Αθήνας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γιαγιάς, η οποία έλεγε στα παιδιά να κουκουλωθούν νωρίς στα κρεβάτια τους για να ξεχάσουν την πείνα (4, 5 και 6 ετών).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top