ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη βγήκαν μαζί βόλτα! Χαμογελαστές για καφέ και κους κους

Ένα χρόνο μετά το συγκλονιστικό τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο στην παραλιακή που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, οι δύο συνεπιβάτιδες του βγήκαν μαζί για καφεδάκι!

Για 12 μήνες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου  δεν έκαναν δημόσιες εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρξαν κολλητές. Το γεγονός αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά σενάρια για την σχέση των δύο κοριτσιών, ενώ κάποιοι μιλούσαν για ρήξη ανάμεσα τους!

Δύο Instagram Stories που ανέβασε η Μίνα Αρναούτη την Τρίτη ήταν αρκετά για να διαψεύσουν τις φήμες αυτές, καθώς οι δύο κοπέλες βγήκαν μαζί για καφέ και πόζαραν μαζί στον φακό, χαμογελαστές και ευδιάθετες.

Παρά τα όσα λέγονται, και τον δικαστικό αγώνα που δίνει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, προσλαμβάνοντας ακόμη και δικούς της πραγματογνώμονες που κάνουν φύλλο και φτερό κάθε στοιχείο, οι δύο κοπέλες υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής.

Τα δύο κορίτσια πάντως, όπως έχει υποστηρίξει ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, δεν έχουν επισκεφτεί ούτε μια φορά την οικογένεια του τραγουδιστή, ενώ η Μίνα Αρναούτη είχε στο παρελθόν έντονη διαδικτυακή κόντρα με συγγενείς και θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

ΒΙΝΤΕΟ Ε

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top