ΣΟΚ! Μητέρα είδε τη 12χρονη κόρη της να κάνει σεξ με 16χρονο στο Facebook

Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία

Μητέρα είδε τη 12χρονη κόρη της να κάνει σεξ με 16χρονο

Το απόλυτο σοκ βίωσε μια μητέρα σε περιοχή της Αττικής, όταν είδε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook τη 12χρονη κόρη της να κάνει έρωτα και μάλιστα παρά φύση με ένα 16χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με το ereportaz  συγγενικό της πρόσωπο την ειδοποίησε για το βίντεο και εκείνη αμέσως πήγε στην Ασφάλεια Αττικής για να καταγγείλει το γεγονός.

Η μητέρα μιας φίλης της κόρης της, στις 3 Μαρτίου την ειδοποίησε ότι υπάρχει αυτό το βίντεο κι εκείνη πήγε στο σπίτι του 16χρονου και πήρε το βίντεο, το οποίο και παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης και δύο φίλων της κανόνισαν να έρθουν στο σπίτι της ο 16χρονος για να κάνουν έρωτα.

Όπως κατέθεσε το ανήλικο κορίτσι, πριν από περίπου ένα μήνα ξεκίνησε να μιλά ερωτικά με τον 16χρονο μαθητή Λυκείου μέσω του Facebook.

«Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου να κάνουμε σεξ. Δέχθηκα να έρθουν μαζί του και τρεις φίλοι του, ενώ κάλεσα και πήγε και η φίλη μου με την μικρή της αδερφή και κάθισαν όλοι στο σαλόνι», κατέθεσε το κορίτσι.

Στη συνέχεια  ο 16χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο, της ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι της μέχρι τα γόνατα και ασέλγησε σε βάρος της παρά φύση. Η ίδια είπε ότι το έκανε με τη συγκατάθεσή της, χωρίς να φοράει προφυλακτικό, ενώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης μπήκαν στο δωμάτιο και οι φίλοι του.

Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση της φίλης της 12χρονης που είχε πάει στο σπίτι της μαζί με την αδελφή της.

Όπως είπε πριν από περίπου δυο εβδομάδες βρέθηκαν σε καφετέρια των Δυτικών Προαστίων και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι της 12χρονης γιατί έλειπαν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο 16χρονος με την 12χρονη μπήκαν στο δωμάτιό της.

«Εκεί τους είδα να φιλιούνται. Το είπα και στους άλλους στο σαλόνι και τα αγόρια μπήκαν και αυτά μέσα στο δωμάτιο», είπε το κορίτσι και πρόσθεσε ότι είδε τον έναν από αυτούς να αυνανίζεται και τους άλλους δύο να παρακολουθούν από το διπλανό κρεβάτι.

Τότε εκείνη πήρε την αδελφή της και έφυγαν από το σπίτι.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως και συνέλαβε δύο 16χρονους κι έναν 14χρονο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top