Μόνο στο STAR: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο χαρακοκαμένος πατέρας του 47χρονου-«Ο γιος μου ΞΕΨΥΧΗΣΕ αβοήθητος στην τουαλέτα»

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από το θάνατο ενός ανθρώπου μέσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης

Συγκλονισμένος και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε αποκλειστικά στο STAR και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο πατέρας του 47χρονου άνδρα από την Μυτιλήνη που ξεψύχησε αβοήθητος στην τουαλέτα του νοσοκομείου της περιοχής.

«Δέκα μάρτυρες έχω! Από τις 12 τη νύχτα μέχρι τις 11 που το παιδί ξεψύχησε δεν υπήρχε ένας γιατρός», αναφέρει o Nίκος Παπαστεφανής και προσθέτει «Το πρωί πέρασε ένας γιατρός και λέει: “Tί έχουμε εδώ;” Και του λέω: “Το παιδί εδώ το έφεραν χθες το βράδυ”. Τότε μου απαντά: “Άμα νιώσει κανέναν πόνο, να μας φωνάξεις να του κάνουμε ένα καρδιογράφημα”. Δεν υπήρχε γιατρός! Να με κάψει ο Θεός. Τον χάσαμε τέλος αλλά να μην μας κοροϊδεύουν κιόλας. Μην πάθει κανένας άλλος άνθρωπος τίποτα! Είναι κρίμα, είναι κρίμα!»

Το ιστορικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τους συγγενείς του άνδρα, ο 47χρονος επισκέφθηκε τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου με αφόρητους πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Εκεί, οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, κρίνοντας ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Από εκεί όμως αρχίζει ο Γολγοθάς του άνδρα. Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, διαμαρτυρόταν ότι πονούσε αφόρητα, αλλά κανείς γιατρός δεν πήγαινε για να τον εξετάσει, παρά μόνο κάποιοι ειδικευόμενοι.

Ένας φίλος του τον κάλεσε στο κινητό για να δει πώς είναι κι επειδή δεν πήρε καμία απάντηση ανησύχησε κι ειδοποίησε το νοσοκομείο. Το νοσηλευτικό προσωπικό τον αναζήτησε και τελικά τον βρήκαν μετά από μία ώρα νεκρό στις τουαλέτες του δωματίου του.

Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα μιλούν για αδιαφορία των γιατρών και σημειώνουν ότι αν είχαν δείξει την πρέπουσα προσοχή, τώρα ο άνθρωπός τους θα ήταν ζωντανός.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ σιγήν ιχθύος τηρούν το νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί του νοσοκομείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top