Στην Αθήνα οι αγρότες Χανίων και Ρεθύμνου για το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη

Αναχωρούν από το λιμάνι της Σούδας το βράδυ της Τρίτης

Στην Αθήνα οι αγρότες Χανίων και Ρεθύμνου για το συλλαλητ

Ραντεβού έδωσαν οι αγρότες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο στο λιμάνι της Σούδας, το απόγευμα της Τρίτης. Ο λόγος; Θα μεταβούν στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη αύριο, Τετάρτη.

Στο επίκεντρο των αιτημάτων τους βρίσκεται το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων. Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.

Τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών, με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών να λαμβάνουν μέρος κι αυτοί στις κινητοποιήσεις. Ο Κώστα Καψωμενάκης, πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών στα Χανιά, δήλωσε ότι αύριο, Τετάρτη, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία λαϊκή αγορά σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο αριθμός των αγροτών που θα ταξιδέψουν για Αθήνα το βράδυ δεν θα γνωστοποιηθεί, παρά μόνο αργά το απόγευμα της Τρίτης, καθώς υπάρχει ανοιχτή λίστα που θα δοθεί στις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top