Όσα δεν γνωρίζαμε για τον οδηγό της μοιραίας Πόρσε και γιο του μεγιστάνα των JUMBO

Μέχρι και την Κυριακή το όνομα του διαδόχου της αυτοκρατορίας παιχνιδιών, δεν είχε ακουστεί

Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της οικογενειακής επιχείρησης  στην εθνική οδό, στο ύψος της Υπάτης, κόπηκε το νήμα της ζωής του 24χρονου Γιώργου Βακάκη και του παιδικού του φίλου Ανδρέα Γεωργακόπουλου. Μία εκδρομή στην Αράχωβα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και κατέληξε σε τραγωδία.

Το παιδί που δεν ήξερε κανείς

Μέχρι και την Κυριακή το όνομα του  διαδόχου της αυτοκρατορίας παιχνιδιών, δεν είχε ακουστεί.  Όπως τον σκιαγραφούν άνθρωποι που τον έζησαν, ήταν ένα ισορροπημένο παιδί, που δεν ήθελε να προκαλεί . Δεν κυνηγούσε  τη δημοσιότητα . Απεναντίας την απέφευγε όσο μπορούσε. Ο Τζώρτζης ήταν το νεότερο μέλος της οικογένειας Βακάκη . Είχε αδυναμία στις δύο του αδερφές Σοφία και Χριστίνα. Λάτρευε τα ταξίδια και τα θαλάσσια σπορ.

Τελείωσε τη Σχολή Μωραϊτη .Σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα οικονομικά . Είχε έρθει στην Ελλάδα για το 3ημερο. Εργαζόταν  περιστασιακά στην εταιρεία του πατέρα του.Είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. ΄Ενας από τους καλύτερούς του φίλους ήταν ο συνοδηγός του στην κούρσα θανάτου . Ο  Ανδρέας Γεωργακόπουλος εργαζόταν σε   ναυτιλιακή εταιρία .  Με γονείς γιατρούς διάλεξε να χαράξει τον δικό του δρόμο στον κόσμο των επιχειρήσεων . Δύο φίλοι , δύο νεαροί που αγαπούσαν την θάλασσα,  τις περιπέτειες και τις εκδρομές , έκαναν μαζί το τελευταίο τους ταξίδι ..

Τραγική ειρωνεία, ο Γιώργος δεν πήρε τη μοιραία μέρα το δικό του αυτοκίνητο που ήταν μία Mercedes  αλλά δανείστηκε την πόρσε του πατέρα του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top