Μόνο στο star.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής Θήβας: «Η θέα τριών καμένων ανθρώπων δεν αντέχεται»

«Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ σκληρά περιστατικά, αλλά το χθεσινό ήταν αβάσταχτο»-Πρώτη ανάρτηση: 28-02-2017 11:56

Μονό στο star.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής Θήβας

Συγκλονισμένοι είναι οι πυροσβέστες που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών και ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο του τραγικού τροχαίου που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχο Γ. Οικονόμου ο οποίος και έκανε λόγο για μια απίστευτη εικόνα που αντίκρυσαν οι άνδρες του.

«Για τον απλό πολίτη που βλέπει το συγκεκριμένο βίντεο του τροχαίου φαντάζει αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, γιατί δεν το αντιμετωπίζετε. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών, πριν από τη δημιουργία της νησίδας επί της Εθνικής Οδού επιλαμβανόταν πολλών τέτοιων συμβάντων. Τα τροχαία ήταν στην ημερήσια διάταξη της υπηρεσίας και έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολλά ανάλογα συμβάντα», είπε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Οι άνδρες που υπηρετούν εδώ είναι πάρα πολύ έμπειροι και έχουν ζήσει πολύ σκληρές καταστάσεις. Όμως οπωσδήποτε η θέα τριών απανθρακωμένων ατόμων μέσα στα οχήματα, ανάμεσά τους ένα μικρό παιδί είναι αβάσταχτη. Εκείνη τη στιγμή κάνουμε τη δουλειά μας, σφίγγουμε τα δόντια και παρά τις σκληρές εικόνες που αντικρίζουμε κάνουμε το καθήκον μας. Δεν είναι κάτι εύκολο».

Η κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είπε στο star.gr o διοικητής έγινε στις 15:49, στις 15:50 πυροσβεστικά οχήματα έφυγαν για το σημείο κι έφτασαν εκεί στις 16:08.

Η εικόνα που αντίκρυσαν ήταν εικόνα καταστροφής. Τραγική φιγούρα ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου που αλαφιασμένος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.

Επί δύο ώρες προσπαθούν οι πυροσβέστες να σβήσουν τη φωτιά που είχαν πιάσει τα δύο οχήματα από τα καύσιμα που υπήρχαν στα ντεπόζιτά τους, ενώ το στομάχι τους σφίχτηκε κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού των τριών ατόμων από τα καμένα αυτοκίνητα. 

Της Ευαγγελίας Ντούρου

email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top