ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: "Σκέφτηκα, πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα"- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που την απείλησαν 6 ληστές μέσα στο μίνι μάρκετ της!

Η περιγραφή της προκαλεί ανατριχίλα-Πρώτη ανάρτηση 24-02-2017 14:05

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ στο Μαρού

Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από ληστεία σε μινι μάρκετ στο Μαρούσι, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Όλα έγιναν στις 05:15 τα ξημερώματα, όταν δυο αυτοκίνητα με 6 άτομα έφτασαν σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην οδό Άρεως.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: "Σκέφτηκα, πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα"- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που την απείλησαν 6 ληστές μέσα στο μίνι μάρκετ της!

Η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου, κα Μαρία Μαντζούκα, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε, μαζί με τον σύζυγό της.

Η φωνή της σπασμένη, βραχνιασμένη, με το ζόρι βγαίνει. Τα μάτια της κουρασμένα και η όψη της καταβεβλημένη. Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ!

«Χτύπησε ο συναγερμός και μας πήραν από το Κέντρο Λήψεων να μας ενημερώσουν. Επειδή μένουμε δίπλα, ήρθαμε αμέσως. Είδαμε γύρω από το μαγαζί, αλλά δεν αντιληφθήκαμε τίποτα περίεργο».

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: "Σκέφτηκα, πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα"- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που την απείλησαν 6 ληστές μέσα στο μίνι μάρκετ της!

Όταν μπήκαν στο μαγαζί τους, όλα φαίνονταν να είναι στη θέση τους. «Είδαμε τότε ξαφνικά 6 άτομα να μπουκάρουν από την κεντρική είσοδο, που ήταν ανοιχτή. Άρχισαν να μας χτυπάνε, μέχρι που μας εγκλώβισαν σε μια γωνία, σαν τα ποντίκια».

Φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, κρατούσαν όπλα και λοστούς.

Στη συνέχεια, άρχισαν να χτυπάνε τον σύζυγο της γυναίκας και να σπάνε τα τζάμια μέσα στα οποία ήταν φυλαγμένα τα τσιγάρα που πουλούσαν στο μαγαζί. Κάποιοι από τη συμμορία, μάλιστα, έφερναν κούτες για να τα πάρουν.

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ‘πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα’» εξομολογείται η κα Μαντζούκα, προκαλώντας ανατριχίλα. «Φοβήθηκα πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Μας είπαν ότι θα μας πυροβολήσουν και θα μας μαχαιρώσουν!».

Σαν από ένστικτο, η γενναία γυναίκα έτρεξε έξω από το μαγαζί. «Φόραγα μαύρα ρούχα, όπως κι εκείνοι, και δεν με αντιλήφθηκαν, οπότε κατάφερα να βγω. Άρχισα να ουρλιάζω ‘βοήθεια’ έξω, στους δρόμους. Τσίριζα. Δεν ακούς τη φωνή μου;».

Κάποιοι από τη συμμορία βγήκαν και προσπάθησαν να την τραβήξουν πάλι μέσα, εκείνη, όμως, κατάφερε να αντισταθεί. Εκείνη τη στιγμή, ήρθαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: "Σκέφτηκα, πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα"- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που την απείλησαν 6 ληστές μέσα στο μίνι μάρκετ της!

«Μόλις είδα τις μηχανές, ησύχασα λίγο. Ήρθαν 4 αστυνομικοί κι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τη συμμορία, έξω στον δρόμο. Δυο άτομα έφυγαν κι έτρεξαν απέναντι στον δρόμο, πέρασαν πάνω από κάτι μάντρες και κρύφτηκαν σε σπίτια. Οι υπόλοιποι μπήκαν στα αυτοκίνητα κι έφυγαν. Οι ΔΙΑΣ τους κυνηγούσαν και, όλη την ώρα, έπεφταν πυροβολισμοί».

Η κα Μαρία βρισκόταν έξω στον δρόμο, όσο αστυνομία και συμμορία αντάλλασσαν πυρά. «Τα είδα όλα! Αισθάνθηκα ασφάλεια, όμως, γιατί ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ. Εγώ, ευτυχώς, ήμουν πιο μακριά από το πεδίο που έπεσαν οι πυροβολισμοί, δεν ήμουν στο κέντρο. Εκεί σταμάτησα να φοβάμαι».

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: "Σκέφτηκα, πάει, θα πεθάνουμε εδώ μέσα"- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η γυναίκα που την απείλησαν 6 ληστές μέσα στο μίνι μάρκετ της!

Η οικογένεια έχει το μαγαζί 20 χρόνια, από το 1997. Με αυτή τη μικρή, οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να μεγαλώσει τους δυο γιους της και να τους προσφέρει μια ήρεμη κι αξιοπρεπή ζωή. Είναι το ψιλικατζίδικο «της γειτονιάς», αυτό που ανά πάσα στιγμή είναι ανοιχτό, προσφέροντας στους γείτονες ό,τι χρειάζονται. Όλοι τους ξέρουν πια με τα μικρά τους ονόματα, οι σχέσεις που τόσα χρόνια έχουν αναπτυχθεί με τους ανθρώπους της περιοχής είναι παραπάνω από φιλικές. Τόσο, που όλη η γειτονιά δηλώνει συγκλονισμένη και σοκαρισμένη από το γεγονός.

Το ψιλικατζίδικο αυτό έχει μπει στο στόχαστρο, σε αυτά τα 20 χρόνια, πάρα πολλές φορές. «Μόνο φέτος, μπήκαν 3 φορές. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Τώρα, όμως, ήταν διαφορετικά, γιατί ήταν πολλά τα άτομα. Άλλες φορές έμπαιναν, έκλεβαν κι έφευγαν. Έχουμε έρθει σε επαφή μαζί τους, αλλά ήταν 1-2 άτομα. Τώρα ήταν αλλιώς. Δεν είχαμε κινδυνεύσει ποτέ τόσο πολύ όσο χθες».

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού εδώ.

 

από τη Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top