Στη φάκα μαφιόζικη συμμορία της Αττικής-Ρήμαζαν κάθε είδους κατάστημα και είχαν γίνει φόβος και τρόμος!

Άρπαζαν τις εισπράξεις των επιχειρήσεων με την απειλή όπλου (VIDEO)

Μια σπείρα κακοποιών που είχε ρημάξει την περιοχή των Μεσογείων έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Οι νεαροί λήστευαν κάθε είδους κατάστημα πολλές φορές και με ακάλυπτα πρόσωπα και στη συνέχεια έφευγαν σαν κύριοι.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί, τους οποίους βλέπετε στο video εν δράσει, μέσα σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Γλυκά Νερά, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης που ήταν αντιμέτωπος με το όπλο τους, όταν φεύγουν, λυγίζει από την ένταση.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησαν την δράση τους και με τα όπλα στα χέρια αρπάζαν τις εισπράξεις από κάθε είδους επιχείρηση.

Έξω από τα καταστήματα σε κοντινό σημείο παρέμενε ο τρίτος δράστης προκειμένου να ειδοποιήσει τους συνεργούς του, για τυχόν προσέλευση αστυνομικών δυνάμεων, ενώ διέφευγαν επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητο.

Στη δράση τους μπήκε τέλος το βράδυ της Τρίτης, όταν συγκεκριμένη ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας, που είχε συσταθεί γι’ αυτό το λόγο και τους αναζητούσε, τους εντόπισε λίγη ώρα μετά την ληστεία που έκαναν σε πρατήριο καυσίμων στα Σπάτα με λεία 1200 ευρώ.

Τρεις δράστες είναι σεσημασμένοι για σοβαρές υποθέσεις ποινικού χαρακτήρα, ενώ ο 34χρονος υπήκοος Αλβανίας τυγχάνει και δραπέτης.

Οι δράστες είχαν πάνω τους τα χρήματα απλό το πρατήριο, ένα πιστόλι ρεπλικα και ένα πλαστό διαβατήριο. Η σπείρα είχε κάνει τουλάχιστον 13 ληστείες, αριθμός που όπως φαίνεται, αποδείχτηκε γρουσούζικος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top