ΘΡΗΝΟΣ στο Facebook για τον ξαφνικό χαμό του Τζανέτου Αντύπα

Απαρηγόρητοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του προέδρου της ΜΚΟ Praksis-Πρώτη ανάρτηση: 15-02-2017 10:57

ΘΡΗΝΟΣ στο Facebook για τον χαμό του Τζανέτου Αντύπα

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τους φίλους και τους συνεργάτες του προέδρου της ΜΚΟ Praksis, Τζανέτου Αντύπα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή αυτή είδηση, άνθρωποι που τον γνώριζαν, φίλοι του κι εκείνοι που είδαν από κοντά το πάθος και το ζήλο του για προσφορά σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη πλημμύρισαν την προσωπική του σελίδα στο Facebook με μηνύματα αγάπης και ανείπωτης θλίψης.

«Τι νόημα έχει η ζωή αν όλα τελειώνουν με το θάνατο; Καλό ταξίδι προς το φως αγωνιστή Tzanetos!», έγραψε ένας από τους φίλους του, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη βαθιά του λύπη για την απώλειά του.

«Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του -και είμαι ένας από τους πιο τυχερούς- έχουμε να πούμε κάτι προσωπικό. Αλλά έχουμε να πούμε και κάτι σε επίπεδο κοινωνικό. Έτσι ήσουν φίλε Tzanetos Antypas. Από αυτούς που συνδέουν το κοινωνικό με το προσωπικό, και στην κοινωνική δράση αλλά και στην προσωπική ζωή. Η χαρά και η τιμή να σε έχω φίλο και συνεργάτη. Καλό σου ταξίδι στο Φως, καλή δύναμη στους στενούς σου συνεργάτες, φίλους, συγγενείς», έγραψε ένας ακόμα από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του.

Δείτε μερικά ακόμα από τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του προέδρου της Praksis στο Facebook:

«Αχ βρε Tzanetos Antypas έφυγες τόσο νωρίς αν και με ένα τεράστιο έργο αγάπης ανθρωπιάς αλληλεγγύης, λέξεις που στο πρόσωπό σου αποκτούν νόημα. Ήμουν πολύ τυχερός που γνώρισα έναν μοναδικό ΑΝΘΡΩΠΟ και συντετριμμένος από τον αναπάντεχο και άδικο χαμό σου... Σύντομη η ζωή σου αλλά τεράστιο το έργο σου. Καλό παράδεισο».

«Σήμερα είναι ακόμη μια δύσκολη μέρα για μένα. Έφυγε από τη ζωή ο παλιός κι αγαπητός μου φίλος & πρόεδρος της Praxis, Tzanetos Antypas. Δεν πολυθέλω να το πιστέψω... Ένας απίθανος άνθρωπος με άποψη και πράξη για το χώρο της κοινωνίας πολιτών και της ουμανιστικής βοήθειας, πάντα με χαμόγελο και χιούμορ. Θα μου λείψεις φίλε, καλό ταξίδι....».

«Μια φορά κ έναν καιρό ΕΙΝΑΙ ένα πλάσμα, ανώτερο από άνθρωπο, γιατί ο άνθρωπος αγαπάει με διακρίσεις κ εσύ μάς έχεις μάθει να αγαπάμε αδιακρίτως' ούτε ανήκει στους θεούς , γιατί οι θεοί φθονούν κ τιμωρούν κ εσύ μάς έχεις μάθει την αξία της δεύτερης ευκαιρίας. Ένας ήρωας λοιπόν, που αρνούμενος τους συμβιβασμούς κ τις συναισθηματικές εκπτώσεις αποφάσισες πως μπορείς να κάνεις αυτόν τον θνητό κόσμο πλουσιότερο κ τα κατάφερες! Κ τώρα. . .πόσο φτωχές οι λέξεις κ. . .Οι PRAKSIS σου μάς αποστομώνουν. Εσύ! Τι να γραφτεί για' σένα; Πάντα κάτι θα χάνουμε όχι μόνο από το θεάρεστο έργο σου αλλά κυρίως από εσένα. . .Επίτρεψέ μας να σου πούμε ευχαριστώ που μας έχεις δείξει ένα μοναδικό είδος Ανθρώπου, που έχεις αφήσει τη λάμψη σου, που για τον καθένα μας αποτελείς κομμάτι. . . .Ας ξημερώσει μεγάλη μέρα τη μικρή σου νύχτα Tzanetos Antypas. Θα λείπεις πλάσμα μου καλό. . .».

«Καλό ταξίδι Tzanetos Antypas... Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες σε αυτόν τον πονεμένο κόσμο.. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες πριν μερικά χρόνια να πραγματοποιήσω την ποδηλατική δράση για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου..

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top