Μόνο στο star.gr η ΚΟΥΚΛΑ Βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού-Θα σας ΜΑΓΕΨΕΙ!

Δείτε την να χορεύει Bollywood

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και την πολυφημισμένη Παρέλαση των Αρμάτων!

Ποια θα είναι όμως η φετινή Βασίλισσα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω στο άρμα της;

Το star.gr, έψαξε και έμαθε πως θα είναι η 25χρονη Άντρια Παναγιωτοπούλου! Μάλιστα επικοινωνήσαμε μαζί της και μας αποκάλυψε όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες!

Η Άντρια είναι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μία κούκλα! Έχει τελειώσει παιδαγωγικά στην Πάτρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ενώ στο Πανεπιστήμιο πέρασε με 19.000 μόρια! «Δεν έχω διοριστεί ακόμα και το πάθος μου είναι ο χορός. Από τα 4 μου ασχολούμαι με αυτό. Είμαι δασκάλα χορού και κάνω μαθήματα Bollywood σε ενήλικες και σε παιδιά στην Πάτρα και στην Κ. Αχαΐα. Μάλιστα συμμετείχα ως κεντρική χορεύτρια σε Bollywood ταινίες, το «Bindaas 2014» και το “Tere Mere Darmiyan” 2015», λέει αποκλειστικά στο star.gr.

Η 25χρονη έχει βραβευτεί για τις χορευτικές της ικανότητες, οι οποίες θα αναδειχθούν και πάνω στο άρμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Bollywood που έγινε στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών, στο Ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου». Επίσης είναι μέλος της Πρώτης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα με έδρα την Αθήνα.

Όσο για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή; «Γεννήθηκα στην Πάτρα και πάντα λάτρευα τις Απόκριες και φυσικά το Πατρινό Καρναβάλι. Συνεπώς η συμμετοχή μου αυτή θα είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Η Άντρια μας εξήγησε και την διαδικασία επιλογής από την κριτική επιτροπή. «Παρέδωσα εγώ η ίδια το βιογραφικό μου και εκτυπωμένες φωτογραφίες μου. Έτσι οι κριτές κατέληξαν σε πέντε κοπέλες μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ. Την Δευτέρα περάσαμε από συνέντευξη στην οποία μας ρώτησαν διάφορα όπως γιατί αποφασίσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή, με τι ασχολούμαστε κλπ. Την Τρίτη με ειδοποίησαν πως τελικά επέλεξαν εμένα!»

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει πως την προτίμησαν σε σχέση με τις άλλες συμμετέχουσες απάντησε: «Θεωρώ ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι είμαι επικοινωνιακή αλλά και η εμπειρία μου στο χορό. Έχω μία άνεση με το κοινό και μεγάλη αντοχή. Δεν κομπλάρω».

«Το καρναβάλι για μένα είναι χαρά, είναι μια αφορμή να αφήσουμε πίσω για λίγο τις σκοτούρες μας και να γίνουμε πάλι παιδιά. Μάλιστα θα συμμετάσχω και στο παιδικό καρναβάλι με το ανιψάκι μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσο για το πώς θα είναι το άρμα στο οποίο θα είναι; Ό«Θα έχει να κάνει με τον ερχομό της άνοιξης που συμβολίζει τη ζωή και την ομορφιά»!

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το θέμα του Καρναβαλιού θα είναι «Καρναβαλιζομάστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις». «Θα περάσουμε στον κόσμο ένα σημαντικό μήνυμα και χαίρομαι πολύ που θα βοηθήσω στη διάδοσή του», μας λέει η Άντρια.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και Καλό Καρναβάλι!

*Ακούστε ένα απόσπασμα όσων είπε στο star.gr η εντυπωσιακή Άντρια.

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου
email: mkipreou@star.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top