ΘΥΜΙΖΕΙ 10η Εντολή! Το δηλητήριο, οι θάνατοι και η θλίψη της μάνας-«Οι άντρες ξεμυαλίζονται-Η Ρωσίδα μας έκαψε»

Η μητέρα του Λέκτορα, που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό τη σύζυγο του και τη γιαγιά της, σπάει τη σιωπή της

Επεισόδιο της «10ης Εντολής» θυμίζει η ιστορία του Λέκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό τη σύζυγό του και τη γιαγιά της το 2013. Ο Λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή την προηγούμενη Παρασκευή.

Το αρσενικό, όπως μεταδώσαμε και στο παρελθόν στο star.gr, είναι ο «βασιλιάς» των δηλητηρίων, δολοφονία, όμως, με τέτοιον τρόπο έχει να ακουστεί περίπου από τη δεκαετία του ’60. Δεν πωλείται, εδώ και δεκαετίες, ούτε σε φαρμακεία, ούτε σε σούπερ μάρκετ. Επομένως, πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι και ειδικότητες έχουν πρόσβαση στο δηλητήριο αυτό.

Οι γιατροί της 34χρονης συζύγου του Λέκτορα υποστηρίζουν στις μαρτυρίες τους ότι η άτυχη γυναίκα έλιωνε αργά και βασανιστικά στο νοσοκομείο, και δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Το αρσενικό ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της μετά από αποστολή δειγμάτων στο Τέξας, όταν, όμως, οι Έλληνες γιατροί έλαβαν την απάντηση, ήταν πια αργά, η γυναίκα είχε καταλήξει.

Η μητέρα του Λέκτορα, Μαίρη μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live»

"Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ"

«Εργάζονταν στο πανεπιστήμιο… Παντρεύτηκαν από έρωτα.. Άργησαν να κάνουν το παιδί, το κοριτσάκι τους, το οποίο και απέκτησαν τελικά με μεγάλη προσπάθεια. Ο γιος μου χειρουργήθηκε  και η νύφη μου όμως ταλαιπωρήθηκε για να έρθει το κοριτσάκι τους στη ζωή.  Δεν είχαν προβλήματα στο γάμο τους… Ποτέ δεν παραπονέθηκε η νύφη μου», είπε η μητέρα του Λέκτορα, απορρίπτοντας τα σενάρια περί κρίσης στο γάμο του ζευγαριού.

«Από τα κανάλια άκουσα ότι η νύφη μου είχε ζητήσει από τον γιο μου να χωρίσουν», εξήγησε η κυρία Μαίρη, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι ήθελε να κάνει και δεύτερο παιδάκι!  «Θα έκαναν προσπάθειες για παιδί, αν ήθελαν να χωρίσουν; Πήγαιναν σε γιατρό, μέχρι που άρχισαν να παρουσιάζονται τα προβλήματα στη νύφη μου», πρόσθεσε.

"ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ"

Άφησε αιχμές για τον οικογενειακό γιατρό. «Ήταν σφάλμα που δεν πήγαν στο νοσοκομείο. Αν πήγαιναν, τώρα η νύφη μου θα ζούσε, αλλά δεν καταδεχόντουσαν να πάνε στο νοσοκομείο. Έλεγαν ότι εκεί πάνε μόνο οι γύφτοι. Ταλαιπωρούνταν περίπου 9 μήνες», πρόσθεσε η κυρία Μαίρη.

«Όλα είναι υποθέσεις. Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια. Και ο γιος μου και η κόρη μου βρέθηκαν με ποσότητες αρσενικού και καδμίου πάνω από το όριο! Από την Αμερική ήρθαν τα αποτελέσματα! Μητέρα και κόρη είχαν παρόμοιες ποσότητες καδμίου και οι γιατροί της Αγγλίας το εξηγούν ότι αυτό μπορεί να έγινε από τον θηλασμό! Η νύφη μου είχε κάδμιο από το 2010», πρόσθεσε η μητέρα του Λέκτορα.

«Το φαγητό που έτρωγε η νύφη μου στο νοσοκομείο το πήγαινε ο μπαμπάς της ή ο αδελφός της», ξεκαθάρισε.

"ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΣΑΙ"

«Η γιαγιά δεν έμενε με τη νύφη μου, έμενε μαζί με τα πεθερικά του γιου μου. Ο οικογενειακός γιατρός είχε πει ότι η νύφη μου αρρώσταινε μόνο Σαββατοκύριακο, αυτό δεν ισχύει! Υπάρχουν αποδείξεις, που η νύφη μου αρρώσταινε και άλλες μέρες. Στο παραθεριστικό τους στη Χαλκιδική, τους είχαν προειδοποιήσει ότι δεν πρέπει να πίνουν το νερό (είχε βρεθεί αρσενικό σε πολύ υψηλά επίπεδα), αλλά η γιαγιά της νύφης μου έφτιαχνε τσάι. Κάδμιο βρέθηκε σε κατσαρόλες και τρόφιμα», πρόσθεσε .

"Η ΡΩΣΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ"

Σχολιάζοντας τη σχέση του γιου της με την Ρωσίδα, η κυρία Μαίρη, είπε φωνάζοντας, «αν ήθελε να δηλητηριάσει τη νύφη μου για να έχει μια άλλη σχέση, θα δηλητηρίαζε και τον εαυτό του και την εγγονή μου; θα διακινδύνευε τη ζωή τη δική του και τη ζωή της κόρης του; Αλλά βλέπεις εμείς δεν είμαστε επώνυμοι».

Άφησε αιχμές για την νέα σύντροφο του γιου της. «Δεν είχε σοβαρή σχέση μαζί της. Αυτή μας έκαψε! Χώνονταν στο γραφείο του, και καμιά φορά οι άντρες ξεμυαλίζονται! Έκρυβε από όλους ότι ήταν έγκυος! Ήθελε να κάνει τη δουλειά της!  Βρήκε παιδί ελεύθερο και  ήθελε να γίνει κυρία καθηγητού, αλλά το μωρό που γεννήθηκε δεν φταίει! Αυτή φταίει! Το έκρυψε» τόνισε.

«Η συμπεθέρα μου είπε στην αστυνομία ότι είναι σατανιστής ο γιος μου! Αν είναι δυνατόν, ας τον εξετάσει ψυχίατρος», κατέληξε.

«Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα! Να βγουν όλα στη φόρα» τόνισε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top