Μετ’ εμποδίων τα μαθήματα στα προσφυγόπουλα

Στα μισά από τα σχολεία που έχουν επιλεγεί δεν έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα

Στη Λάρισα με χειροκροτήματα μαθητές και οι γονείς τους υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα που θα κάνουν στο εξής μαθήματα στο σχολείο τους, τις απογευματινές ώρες.

Όμως σε 16 σχολεία, περίπου τα μισά από όσα έχουν επιλεγεί για να φοιτήσουν προσφυγόπουλα, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη μαθήματα. Ορισμένοι γονείς υποστηρίζουν ότι αυτό έχει συμβεί από δικές τους ενέργειες, καθώς έχουν υποβάλει ενστάσεις και προσφυγές.

 «Καθένας λέει διάφορα πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με παραπληρόφορηση και με θέματα που βασίζονται κυρίως σε φόβους και φοβίες. Θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα μια δυνατότητα χρηματοδότησης των σχολείων αυτών έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τα πρόσθετα έξοδα και στις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος, καθαριότητας κλπ» , δηλώνει ο Γιάννης Πάντης,  Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι αναπληρωτές καθηγητές που θα διδάξουν προσφυγόπουλα. Τα οποία ως τότε, θα υποβληθούν σε εμβολιασμό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top