Δεν έχει τέλος το ΘΡΙΛΕΡ της εξαφάνισης 30χρονου στην Αλόννησο-«Κάποιοι χτύπησαν το παιδί μου»

Σπαράζει η μάνα του που ελπίζει ακόμα να είναι ζωντανός

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμηχαηλίδη, ο οποίος χάθηκε ξαφνικά το καλοκαίρι στην Αλόννησο, όπου είχε πάει για διακοπές με την κοπέλα του.

Με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον 30χρονο Θεσσαλονικιό και την οικογένειάς του, αφού μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τα ίχνη του από προσώπου γης.

Μάταια η κοπέλα του τον αναζητούσε στη σκοτεινή προβλήτα του λιμανιού, όπου λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πάει για να κάνει μια βόλτα. Αντί για τον Γιώργο, είδε το τζιπ του λιμεναρχείου και μέσα μόνο τον ταξιδιωτικό του σάκο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ματούλα Κουτρώτσιου, η οποία κάθε μέρα αναζητά τον γιο της, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να τον δει και πάλι ζωντανό.

«Νομίζω ότι θα γυρίσω το κεφάλι μου και θα δω τον Γιώργο μου να έρχεται. Δεν περίμενα ότι θα πήγαινε το παιδί μου διακοπές σε ένα τόσο όμορφο νησί και θα μου τηλεφωνούσαν για να μου πουν ότι χάθηκε», είπε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια την αγωνιώδη προσπάθεια του γιου της να βρει δουλειά στην Ελλάδα της κρίσης.

«Ξενιτεύτηκε, γιατί η Ελλάδα μας δεν το βοήθησε το παλικάρι να μείνει εδώ. Είχε τελειώσει βοηθός νοσηλευτή είχε ψάξει παντού για να εργαστεί και τελικά πήγε στις Βρυξέλες για να αναζητήσει την τύχη του».

Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στην κοπέλα του ότι είχε κουραστεί και χρειαζόταν διακοπές. Επέλεξε λοιπόν την Αλόννησο για να κάνει με τη σύντροφό του τις πρώτες τους διακοπές μαζί στην Ελλάδα.

«Τελευταία πάθαινε κρίσεις πανικού. Για κάποιο λόγο δεν αισθάνθηκε καλά εκείνο το βράδυ και κατέβηκε για μια βόλτα στο λιμάνι. Από κει και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του. Ήταν άριστος κολυμβητής για να πνιγεί. Έψαξα παντού. Άμα κλείσω τα μάτια μου ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί…», συνέχισε η μητέρα του, η οποία επί 20 μέρες, μαζί με φίλους του παιδιού της τον αναζητούσαν ασταμάτητα χωρίς αποτέλεσμα.

«Άκουσα πολλά από τους ντόπιους, όλοι μου έλεγαν ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, έκανε κάτι κακό στο παιδί μου. Ότι έχει πάρε δώσε με όπλα και αν είναι έτσι, πως λέει ότι φοβήθηκε μήπως του κάνει κακό ο Γιώργος μου; Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, θέλω το παιδί μου… Ο Γιώργος ήταν γυμνός, βρέθηκαν τα ρούχα του, χρήματα μέσα στην τσέπη του, το κινητό του τηλέφωνο, ένας αναπτήρας, τα βρήκαν όλα. Τη μπλούζα του στον βυθό του λιμανιού και το παντελόνι και το εσώρουχο του ακριβώς στην έξοδο του λιμανιού. Ο ίδιος δύτης βρήκε το ένα του παπούτσι. Μου είπαν πως άκουσαν ένα παιδάκι να λέει πως χτύπησαν και μάτωσαν το παιδί μου και μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Μάρτυρες δέχτηκαν απειλές να μη μιλήσουν…», αποκαλύπτει.

Κάνει τέλος έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να βγει και να το πει για να σταματήσει το μαρτύριο που ζει καθημερινά.

«Από τότε που χάθηκε το παιδί μου κάθε μέρα είναι μαρτυρική. Ανεβαίνω σε ένα Γολγοθά χωρίς τέλος… Όποιος γνωρίζει κάτι ας μιλήσει έστω και ανώνυμα… Να του ανάψω ένα κεράκι… Να το βρω όπως και να είναι…», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top