Το star.gr στο μπλόκο των αγροτών στην Ημαθία

Πραγματοποιήθηκε παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Με στήριξη και συμμετοχή επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων και συλλόγων της Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου.

Αγρότες από τα γύρω χωριά κατέφθασαν με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης και τα παρέταξαν στην οδό Μητροπόλεως.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Γραμματέας του Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και από τους πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια στις αγροτικές κινητοποιήσεις, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου στην ομιλία του παρουσίασε το πλαίσιο που στραγγαλίζει την αγροτική παραγωγή, τις προοπτικές ανάπτυξης και τους ίδιους τους αγρότες.

Χαιρετισμός απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, οι Επαγγελματοβιοτέχνες, ο δικηγορικός και ο ιατρικός, η ΑΝΗΜΑ, όπως και πολιτιστικοί σύλλογοι.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, τον οποία διάβασε στη συγκέντρωση η περιφερειακή σύμβουλος, Νίκη Καρατζούλα.

Οι αγρότες έδωσαν ραντεβού στην Κουλούρα όπου πραγματοποιείται από το πρωί συγκέντρωση τρακτέρ. Εκεί θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους και την κλιμάκωση του αγώνα τους.

 

Φώτο star.gr από μπόκο αγροτών στην Νάουσα Ημαθίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top