ΕΞΑΛΛΟΣ ο Βερύκιος: ΠΕΘΑΙΝΕΙ ο Τσοχατζόπουλος- Το κρίμα στο λαιμό του πολιτικού συστήματος!

Σε άθλια κατάσταση η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος στην πρωινή εκπομπή Happy Day.

Ο δημοσιογράφος μοιράστηκε πληροφορίες για την κακή κατάσταση της υγείας του πρώην πολιτικού, Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσα στη φυλακή και επιτέθηκε στο πολιτικό σύστημα, το οποίο θεωρεί υπαίτιο.

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις Φυλακές Κορυδαλλού, από έναν ποινικό κρατούμενο, μεγάλο όνομα, που μου είπε το εξής: ‘’ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας. Είναι ντροπή σας, εσάς τους έξω, που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα’’. Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη πυορραγούν, η υγεία του βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Έχει πνευματική διαύγεια, αλλά είναι στα μαύρα του τα χάλια» είπε χαρακτηριστικά ο Βερύκιος και συνέχισε:  

«Ο Άκης μπορεί να εγκλημάτησε και να τιμωρήθηκε γι’ αυτό, δεν είναι, όμως, μόνο ο Άκης. Όλα αυτά τα παιδιά της εξουσίας, που πέρασαν «ζάχαρη» στον στρατό, φρόντισε ο Άκης γι’ αυτά. Τουλάχιστον να έχουν τσίπα και φιλότιμο πάνω τους! Ένα πολιτικό σύστημα, που δεν μπορεί να κάνει αυτοκάθαρση, που δεν μπορεί να πιάσει αυτούς που τα ‘παιρναν από τη Novartis, βρήκαν το θύμα, το έβαλαν μέσα, είναι 5 χρόνια που σαπίζει και πεθαίνει. Μίλησα και με γιατρούς και δεν θα το έλεγα, αν δεν ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση! Αν συμβεί, το κρίμα στο λαιμό όλου του πολιτικού συστήματος!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top