Πατρινό Καρναβάλι για πάντα - Ξεκίνησε επίσημα!

Για 37 ημέρες, η Πάτρα θα ανοίξει τα φτερά της και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Σε ρυθμούς καρναβαλιού είναι Πάτρα, με την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Οι Πατρινοί έδωσαν το παρόν στην πλατεία Γεωργίου, όπου  για 37 ημέρες μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές θα ξεχάσουν τα προβλήματα και θα ξεφαντώνουν σε ρυθμούς σάμπα.

Πιστή στην παράδοση, η Πάτρα συνεχίζει την πιο αυθεντική λαϊκή γιορτή με το μοναδικό καρναβάλι της.

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες μέρες να ήταν στον αέρα τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού, καθώς η οικονομική κρίση είχε επηρεάσει και τις προετοιμασίες, το Σάββατο το βράδυ, πάντως, όλα ήταν έτοιμα στην τελετή έναρξης του καρναβαλιού.

Η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα, με τους Πατρινούς να θέλουν, για μια ακόμη χρονιά,  να παρασύρουν σε ρυθμούς καρναβαλιού όσους επισκεφτούν την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Για 37 ημέρες, η Πάτρα θα ανοίξει τα φτερά της και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο το βράδυ, η πλατεία Γεωργίου φόρεσε τα γιορτινά της για να υποδεχτεί το Πατρινό Καρναβάλι 2017, μια όαση ξεγνοιασιάς και απόδρασης από τις δύσκολες συνθήκες της κρίσης και της σκληρής καθημερινότητας.

Το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 θα παραμείνει στο Δημαρχείο μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 26 Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας τη μεγάλη γιορτή της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top