ΜΠΑΧΑΛΟ! Μετά τις παγωμένες αλατιέρες… ΣΩΘΗΚΕ και το αλάτι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μεγάλα προβλήματα και πάλι στη Θεσσαλονίκη

Μετά τις παγωμένες αλατιέρες δεν έχει αλάτι το αερoδρόμιο

Μετά τις αλατιέρες που… πάγωσαν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσαν να ανοίξουν τους δρόμους, σήμερα ξέμεινε από αλάτι και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις των επιβατών από και προς το αεροδρόμιο και αυτό γιατί σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από χθες δεν έχουν άλλα αποθέματα αλατιού.

«[...] Ό,τι ήταν δυνατόν να κάνουμε απ' την πλευρά μας, το κάναμε. Όποια αποθέματα αλατιού είχαμε, τα ρίξαμε στα σημεία με χιόνι και πάγο. Όμως τέλειωσαν τα αποθέματα από χθες το βράδυ. Δεν υπάρχει αλάτι. Υπάρχει πρόβλημα. Έρχονται άλλοι φορείς και μας ζητούν αλάτι. Όμως δεν έχουμε ούτε για εμάς», είπε στο Πρακτορείο 104,9 FM, προσθέτοντας ότι το ευχάριστο είναι πως παρά την κακοκαιρία παρέμειναν ανοιχτοί όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης και απογείωσης.

«Θα βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην επίλυση του ζητήματος που προέκυψε στο αεροδρόμιο», υπογράμμισε η αντιπεριφερειαρχής Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου και κατέληξε: «Θα επικοινωνήσουμε με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου, προκειμένου να διαθέσουμε την ποσότητα αλατιού που χρειάζεται για να ρίξουν οι υπάλληλοι στις εισόδους και στις εξόδους των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου "Μακεδονία"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top