AΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Ονόματα επιχειρηματιών, διευθυντών ΔΕΚΟ και Υπουργείων στις σημειώσεις της Ρούπα

Το ένα από τα αυτοκίνητα που βρέθηκε στη γιάφκα του Αλίμου είχε χρησιμοποιηθεί για την ισχυρή έκρηξη έξω από τα γραφεία του ΔΝΤ στην οδό Ακαδημίας

Ιδιόχειρες σημειώσεις με πιθανούς στόχους, βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου έμενε τα τελευταία δυο χρόνια η Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στις σημειώσεις υπήρχαν ονόματα επιχειρηματιών, διοικητών ΔΕΚΟ, διευθύνσεις Υπουργείων, ευρωπαϊκών υπηρεσιών και αμερικάνικων στόχων. Είναι σημειώσεις που πρέπει να εξεταστούν εξονυχιστικά, καθώς μπορούν να ανοίξουν δρόμο στους αστυνομικούς και να καταλήξουν σε πολύ σοβαρά συμπεράσματα.

ΤΟ «ΛΑΥΡΑΚΙ» ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Εν τω μεταξύ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, λίγες ώρες μετά την σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε και μια γιάφκα στον Άλιμο, την οποία έκανε φύλλο και φτερό.

Τα πρώτα τους ευρήματα, ήταν δυο βαλίτσες με πυρομαχικά και υλικά κατασκευής βομβών.

Εκτός από τον βαρύ οπλισμό, στη γιάφκα που φέρεται να έχει σχέση με την Ρούπα, βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες του Star δυο αυτοκίνητα με πλαστές πινακίδες.

Στο ένα από τα δυο οι αστυνομικοί δίνουν πολύ μεγάλη σημασία, καθώς φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση της έκρηξης της βόμβας στην οδό Αμερικής το 2014, μπροστά στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπου στεγάζονται επίσης και τα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Θυμίζουμε πως η εν λόγω έκρηξη είχε συνταράξει όλο το κέντρο της Αθήνας, καθώς είχε χρησιμοποιηθεί τεράστια ποσότητα εκρηκτικών.

Τότε, δυο γυναίκες είχαν γλυτώσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, στρίβοντας την τελευταία στιγμή σε ένα άλλο στενό.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top