Προφυλακιστέος ο 39χρονος που ΕΣΦΑΞΕ την παιδοψυχίατρο! Ο Χίτλερ, ο χωρισμός και ο Σώρρας

Στη φυλακή ο άνδρας που έκοψε το νήμα της ζωής της Θώμης Κουμπούρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας μετά την ομολογία του για την δολοφονία της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. 

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, ο φερόμενος ως δράστης μετά την σύλληψη του στην Ευρυτανία δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος με τις Αρχές, καθώς παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις των αστυνομικών, αρνούνταν να περιγράψει τα όσα έπραξε. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε, λίγο πριν συλληφθεί, ότι κάποιος άλλος μπορεί να σκότωσε τη φίλη του. 

Τελικά, ο Μπαλαντίνας ομολόγησε. 

"Είναι παράφρων ο πελάτης μου - Έτσι έκανε και ο Χίτλερ!"

«Ομολόγησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο... Αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και εν συνεχεία ομολόγησε δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες και καλύπτοντας όλα τα κενά της υπόθεσης. Μίλησε για την ερωτική του απογοήτευση. Υπήρξε συζήτηση για την “Ελλήνων Συνέλευσις” που οδήγησε τον πελάτη μου σε κατάσταση αμόκ. Η Θώμη του είχε πει τη νύχτα της δολοφονίας να χωρίσουν, ενώ η παιδοψυχίατρος είχε παράλληλα και άλλη σχέση», είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κύριος Λεωνίδας Κουμπούρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει συνοχή του εγκλήματος με την θέση που είχαν δράστης και θύμα του Αρτέμη Σώρρα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «παράφρων» τον πελάτη του. «Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του. Είναι σε πλήρη σύγχυση», τόνισε ο κύριος Λεωνίδας Κουμπούρας, ενώ στο ερώτημα «πως κατάφερε ο κατηγορούμενος, αφού ήταν παράφρων να κερδίσει την εμπιστοσύνη της παιδοψυχιάτρου και να αναρριχηθεί στον φορέα του Σώρρα», έκανε παραλληλισμό με τον Χίτλερ και τα εγκλήματα που προκάλεσε στην ανθρωπότητα. 

Ο Μπαλαντίνας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πολιτικός μηχανικός που αποφάσισε να γίνει αγρότης στις Σοφάδες Καρδίτσας, ενώ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας έγινε γνωστός ύστερα από την ενασχόλησή του με το φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα.

Τη νύχτα της δολοφονίας μίλαγε για τυρόπιτες με το κινητό της Θώμης! 

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι γενικός γραμματέως στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live», αποκάλυψε ότι ο Μπαλαντίνας, τη νύχτα της δολοφονίας (02:30 το βράδυ), επικοινωνούσε τηλεφωνικά με φίλους του –με το κινητό της Θώμης Κουμπούρα- και μιλούσαν για επιχειρηματικά σχέδια και για ένα... τυροπιτάδικο συγκεκριμένα που σκόπευε να ανοίξει στην Καρδίτσα. 

Ο ίδιος ο φίλος του φερόμενου ως δράστη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επιβεβαίωσε το γεγονός, ότι δηλαδή μίλαγαν για…. σπανακόπιτες και ζαμπονοτυρόπιτες! «Δεν πιστεύω ότι έκανε αυτός το έγκλημα (σσ ο Μπαλαντίνας)», πρόσθεσε.

Σε βαρύ πένθος οι συγγενείς της Θώμης Κουμπούρα

Τα αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα μίλησαν στους δημοσιογράφους για το βαθύτατο πένθος τους. «Με ικανοποιεί το γεγονός ότι ο φονιάς οδηγείται στη φυλακή», είπε ο αδελφός του θύματος, Κώστας Κουμπούρας.

«Η Θώμη υπήρξε μια διακεκριμένη προσωπικότητα της Λαμίας... Τα παιδιά και οι έφηβοι της Λαμίας δυστυχώς έχασαν μια μητέρα. Οι γονείς της Λαμίας στερήθηκαν μιας υπέρλαμπρης προσωπικότητας. Ερευνώνται πολύ σοβαρά στοιχεία στη δικογραφία. Η έρευνα συνεχίζεται. Τα όσα είπε ο κατηγορούμενος θα διερευνηθούν από την δικαιοσύνη. Η δικογραφία έχει πολύ σοβαρές προεκτάσεις. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπήρξε εμπλοκή οργανώσεως. Είναι αναγκαίο να διερευνηθεί ο ρόλος και άλλων προσώπων… Όσοι έσπευσαν με περίσσεια ευκολία να δημοσιεύσουν στοιχεία για το έγκλημα, θα κληθούν να τα υποστηρίξουν με αποδείξεις και αν δεν μπορέσουν να τα αποδείξουν,  θα υποστούν τις συνέπειες», είπε ο δικηγόρος των συγγενών της Θέμης Κουμπούρα, Θέμης Σοφός. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top