ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η παιδοψυχίατρος μαζί με το δολοφόνο της στην Κρήτη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η προσαγωγή του κατηγορούμενου στον ανακριτή

Με καθυστέρηση και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο γραφείο του ανακριτή ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, ώστε να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις για τη στυγερή δολοφονία της 46χρονης από τη Λαμία.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα που περίμεναν τον 39χρονο, όμως η αστυνομία, τον έβαλε στο κτίριο από την πίσω πόρτα, ώστε να αποφύγει τα επεισόδια και τον προπηλακισμό του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει παραδεχθεί ότι έχει δολοφονήσει την 45χρονη γιατρό και το μόνο που έχει πει στους αστυνομικούς είναι ότι «αν είναι έτσι όπως τα λέτε, τότε μάλλον την σκότωσα, αλλά δεν ξέρω πως».

Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και να μην μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, ενώ και ο δικηγόρος του δήλωσε ότι δυσκολεύεται πολύ να συνεννοηθεί με τον πελάτη του και δεν έχει σχηματίσει ακόμα εικόνα για το έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζηνα» πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το περσινό καλοκαίρι που δείχνει την αδικοχαμένη παιδοψυχίατρο μαζί με τον φερόμενο ως δολοφόνο της στην Κρήτη σε εκδήλωση μελών του φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Στο βίντεο η Θώμη Κουμπούρα παίρνει το λόγο και εξηγεί στους παρευρισκόμενους τους λόγους που αποφάσισε να συνταχθεί με το φορέα του Σώρρα, τις προσδοκίες της και τις ελπίδες της.

Δίπλα της βρίσκεται πάντα ο 39χρονος, ο οποίος στο τέλος την ευχαριστεί για την απόφασή της να συνδράμει στο έργο του φορέα και μάλιστα ζητά από τους παρευρισκόμενους να την χειροκροτήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους είχαν συνάψει ερωτική σχέση, όμως η αστυνομία αφήνει τα πάντα ανοιχτά ως προς το κίνητρο του δράστη, ενώ διατηρεί επιφυλάξεις για το αν όντως ο 39χρονος βρίσκεται σε σύγχυση ή δεν θέλει να συνεργαστεί.

Όλοι περιμένουν τώρα την απολογία του για να φωτιστεί η σκοτεινή αυτή υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top