ΘΡΙΛΕΡ με την 31χρονη μητέρα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου-Τι έδειξαν οι κάμερες

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες με drone

Συνεχίζεται η αγωνία για την 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο, η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήδηξε από το ψηλότερο σημείο της γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της.

Στο αυτοκίνητο της, βρέθηκε λίγο αργότερα ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε:

Είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο

ΑΦΑΝΤΗ Η 31ΧΡΟΝΗ-ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ

Στα video από κάμερες ασφαλείας που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεση τους οι Αρχές, η 31χρονη φαίνεται στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, να παρκάρει το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα.

Στη συνέχεια, απεικονίζεται  να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βουτά στο κενό.

Να σημειώσουμε, ότι από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα, φαίνεται όμως ότι παρκάρει το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Σήμερα Τετάρτη, οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Στις έρευνες σύμφωνα με το nafpaktianews, συμμετείχαν περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου, πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες ρου Ερυθρού σταυρού. Οι έρευνες εστιάζονται από την δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου έως Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι.

Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της.

Περίπου 30 άτομα παίρνουν μέρος στις έρευνες μαζί με συγγενικό πρόσωπο της αγνοούμενης. Από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας φαίνεται ένα όχημα να κινείται από στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του 1ου και του 2ου πυλώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top