Αγωνία για 31χρονη μητέρα: Άφησε το αυτοκίνητο της και πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της-«Είμαι άρρωστη δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο» έγραψε σε ιδιόχειρο σημείωμα

Να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, αποφάσισε παραμονή της Πρωτοχρονιάς μια 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο.

Όπως μεταδίδουν το tempo24 και το patrastimes, η 31χρονη στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα.

Από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βουτά στο κενό.

Να σημειώσουμε, ότι από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα, φαίνεται όμως ότι παρκάρει το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σκάφος του λιμενικού ερευνά από τις 08:00 το πρωί την περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες και το έργο του εντοπισμού δυσχεραίνεται.

Είμαι άρρωστη δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο 

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρξε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».

Μέσα στο εγκαταλελειμένο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, βρέθηκε κι ένα καρεκλάκι, που παραπέμπει στο συμπέρασμα πως η γυναίκα είναι και μητέρα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top