Τα τελευταία λεπτά της παιδοψυχιάτρου! Πάλεψε με τον δράστη-Έφαγε ξύλο και μαχαιριές

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη η γιατρός από την Λαμία – Τι είπε ο ιατροδικαστής

Στην αστυνομική διεύθυνση Λαμίας κρατείται και ανακρίνεται ένας άνδρας που θεωρείται ως ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχίατρου Θώμης Κουμπούρα,  η κηδεία της οποίας έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, πρόκειται για γνωστό του θύματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε χωριό της Ευρυτανίας αφού πρώτα είχε κάνει διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. 

Ο 39χρονος υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε σε κάποιο μοναστήρι, πριν τον βρουν οι κάτοικοι στο χωριό Κρίκελο. Όπως αναφέρει σε κείμενο του στο προφίλ που διατηρεί στο facebook, περιπλανήθηκε με το αυτοκίνητο του μετά από επίθεση που δέχτηκε από κάποιον άγνωστο, έξω από το σπίτι της 39χρονης γιατρού.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της άτυχης Θώμης διαπίστωσε ότι το θύμα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

«Το θύμα είχε κακώσεις και από μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο. Οι μαχαιριές, οι θανατηφόρες ήταν τρεις, ίσως τέσσερις και πάνω από 15 ήταν οι υπόλοιπες μαχαιριές. Υπάρχουν τραύματα άμυνας. Αντιδρούσε το θύμα στον δράστη», δήλωσε στο Star ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας.

Ο 39χρονος όπως προαναφέραμε κρατείται, ενώ οι αστυνομικοί έχουν πάρει δείγμα DNA, ώστε να το συγκρίνουν με αυτό που εντοπίστηκε στο άψυχο σώμα της παιδοψυχίατρου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top