ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Το ΒΙΝΤΕΟ του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου λίγο πριν τον συλλάβουν

Δείτε τί ανέβασε ο 39χρονος-Τι σχολίασε ο Αρτέμης Σώρρας

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της αστυνομίας, όπως έγραψε το star.gr.

Πρόκειται για έναν 39χρονο άνδρα που είναι από το περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Η αστυνομία τον αναζητούσε και εκείνος έκανε μια ανάρτηση στο facebook, ανεβάζοντας και βίντεο. Λίγο μετά οι αρχές τον συνέλαβαν.

Έτσι λοιπόν όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας στο σπίτι της Θώμης.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό για της πάρει κάτι. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια, περπάτησε πολύ και αργότερα μετά τις αναρτήσεις, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.

Από τις 4 περίπου το απόγευμα ο άνδρας βρίσκεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Η "σχέση" της παιδοψυχιάτρου και του δολοφόνου με τον Αρτέμη Σώρρα

Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την δολοφονία της άνδρας, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορεά Ελλήνων Συνέλευσις και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Μάλιστα αυτό αναφέρει και σε μικρό video που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ο Αρτέμης Σώρρας έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την υπόθεση και την εμπλοκή του βασικού υπούπτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

"Ο ... μάλλον διώκεται από τις αρχές για τη δολοφονία της Θωμαής από τη Λαμία διότι τη μέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της και μάλιστα ενώ η αστυνομία δηλώνει το θάνατό της 1.30-2.30, ο... από το κινητό τηλέφωνο της δολοφονημένης παίρνει τρεις ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας...  Δε θα ήταν τόσο ανόητος να την δολοφονήσει και μετά να παίρνει τηλέφωνο από το κινητό της δολοφονημένης τους φίλους του. Άλλοι την δολοφόνησαν αφού μάλλον έφυγε ο... Ό,τι γράφει από το κεφάλι του τα βγάζει φοβισμένος όπως είναι. Οι δικοί του άνθρωποι καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την πραγματική ώρα δολοφονίας που θα βγάλει ο ιατροδικαστής στην Αθήνα. Σίγουρα χρειάζονται έναν καλό δικηγόρο και φυσικά ο... να παραδοθεί στις αρχές για να αρχίσει να φαίνεται η αλήθεια. Γι΄αυτό δεν πρέπει να γράψεις ψεύδη και γελοιότητες... Ακόμη και τον εαυτό σου κοροϊδεύεις τέτοιες ώρες"...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top