Εντατικές έρευνες για το δολοφόνο της 35χρονης στους Γαργαλιάνους- Ψάχνουν στον στενό κύκλο της

Ο φονιάς της πολύτεκνης μητέρας κυκλοφορεί ελεύθερος

Έρευνες για το δολοφόνο της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Σε διαφορετικό επίπεδο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας οι έρευνες για τη δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας στις 9 Δεκεμβρίου μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση είναι αισιόδοξοι ότι θα οδηγήσουν σύντομα τον υπεύθυνο της στυγερής αυτής δολοφονίας ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι εντατικές έρευνες συνεχίζονται ενώ οι αστυνομικοί έχουν εστιαστεί σε ανάλυση των στοιχείων τόσο από τα ευρήματα στο σημείο της δολοφονίας όσο και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει.

Ψάχνουν τον φονιά στον στενό κύκλο της

Η 35χρονη, η οποία είχε γεννήσει το πρώτο παιδί του 2016 στην Μεσσηνία (και το τέταρτο της οικογένειάς της), βρέθηκε νεκρή το μοιραίο πρωινό έχοντας φυτεμένη στο κεφάλι της μια σφαίρα από μονόβολο όπλο. Η άτυχη Γεωργία εντοπίστηκε από τον σύζυγο της καθώς εκείνος πήγαινε με εργάτες στο χωράφι τους.

Η τελευταία φορά που την είδε ζωντανή ήταν το προηγούμενο βράδυ, όταν έπειτα από καυγά που είχαν εκείνη έφυγε από το σπίτι και δεν γύρισε όλο το βράδυ.

Αν και τις πρώτες ώρες ο 55χρονος πυροσβέστης εξετάσθηκε ως ύποπτος, την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος του κανένα στοιχείο.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος που μπήκε στο κάδρο των υπόπτων της Αστυνομίας. Εξετάζονται κι άλλα άτομα στο στενό κύκλο του ζευγαριού, αλλά και της ίδιας της 35χρονης.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει κάμερες από καταστήματα της περιοχής, ενώ φυσικά έχει γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για όσους μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top