ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ οι ζωές μας: 72 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ οδηγοί μέσα σε λίγες ώρες ΜΟΝΟ στην Αττική!

Ειδική εξόρμηση από το βράδυ της Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα από τους ελέγχους της Τροχαίας στο πλαίσιο ειδικής εξόρμησης από το βράδυ της Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική.

Μέσα σε λίγες ώρες, διαπιστώθηκαν 2.448 παραβάσεις (από ένα σύνολο 5.639 ελέγχων, δηλαδή περίπου το 40%), ενώ 72 οδηγοί βρέθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Την ίδια ώρα, 386 είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, 117 οδηγοί παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη και βεβαιώθηκαν 119 παραβάσεις για χρήση κινητού, 104 για μη χρήση κράνους και 85 για ζώνη ασφαλείας

Εξάλλου, στο πλαίσιο των ελέγχων συνελήφθησαν 15 οδηγοί ταξί που είχαν παρεμβάσεις στο ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή για να μην εκδίδουν αποδείξεις.

«Η οδική ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΛΑΣ. Βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα μας, θέλαμε να συμβάλουμε ενόψει εορτών στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων» είπε στο STAR η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννα Ροτζιώκου.

Και όλα αυτά, ενώ οι γιορτές -όπου αρκετοί συνηθίζουν να πίνουν «ένα ποτηράκι παραπάνω» θεωρώντας ότι «δεν τους πιάνει»- είναι προ των πυλών...

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top