Οι συνταξιούχοι «βγήκαν» στους δρόμους για το επίδομα Τσίπρα- Μοίρασαν και αυτοί… λεφτά!

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν σκοπό να φτάσουν συνταξιούχοι από όλη τη χώρα, οι οποίοι διαδηλώνουν ενάντια στην 13η σύνταξη που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ΕΛΑΣ έχει αποκλείσει τους κεντρικούς δρόμους (Β. Σοφίας, Πανεπιστημίου) από το ύψος του Χίλτον ως τα Προπύλαια με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ηλικιωμένοι έδωσαν ραντεβού στα Προπύλαια στις 17:00, την ώρα που είχε προγραμματιστεί η ονομαστική ψηφοφορία για το «μποναμά» Τσίπρα στη Βουλή.

Οι Έλληνες συνταξιούχοι παραπονιούνται και μιλούν για «ψίχουλα». Μάλιστα, τύπωσαν και ψεύτικα χαρτονομίσματα τα οποία μοίρασαν και αυτοί με την σειρά τους από εδώ και από εκεί.

«Μας πετάνε ψίχουλα με τη δήθεν 13η σύνταξη όταν τα τελευταία χρόνια μας πήραν 4 δισ. και θα μας πάρουν άλλα τόσα το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μας 617 εκατ. ευρώ», είχε δηλώσει την Τρίτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τις οργανώσεις συνταξιούχων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Δήμος Κουμπούρης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top