Απίστευτη τραγωδία στα Καλάβρυτα: Η αδερφή του Δημάρχου πέθανε αβοήθητη σε μια λίμνη αίματος μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Μια απροσεξία και μια φοβερή ατυχία της στέρησαν την ζωή-Χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο της μέσα στο γκαράζ

Απίστευτη τραγωδία στα Καλάβρυτα: Η αδερφή του Δημάρχου πέθανε αβοήθητη σε μια λίμνη αίματος μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή της η αδερφή του δημάρχου Καλαβρύτων, Αρχοντούλα Λαζουρά-Γουρζελά.

Η 56χρονη γυναίκα ήταν φοβερά άτυχη, καθώς μια απροσεξία της στοίχισε την ζωή, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή αβοήθητη, χτυπημένη από το αυτοκίνητό της που βρισκόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι, καθώς δεν είχε προλάβει ακόμα να βγει από το γκαράζ.

Όπως διαβάζουμε στο patrastimes, το συγκλονιστικό δυστύχημα συνέβη όταν η 56χρονη Αρχοντούλα (που εργαζόταν στο κυλικείο του σχολείου Καλαβρύτων) μπήκε στο  αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο, το έβαλε μπροστά μέσα στο χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται ως γκαράζ, και σταμάτησε στην πόρτα του γκαράζ για να την ανοίξει. Βγαίνοντας όμως από το όχημα δεν «έδεσε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει, καθώς το υπόγειο έχει κατηφορική κλήση και να την παρασύρει στην πόρτα του γκαράζ, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο δεξί πόδι.

Ο άνδρας της ο οποίος εργάζεται ως επιστάτης στο ίδιο σχολείο, είχε φύγει νωρίτερα για να ανοίξει το εκπαιδευτικό συγκρότημα και την περίμενε.

Ωστόσο όταν είδε ότι η γυναίκα του αργεί, επέστρεψε στο σπίτι όπου την βρήκε στο χώρο του γκαράζ, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 56χρονη Αρχοντούλα είχε χάσει πολύ αίμα από το τραύμα, καθώς έμεινε στο σημείο, χτυπημένη και αβοήθητη, περίπου 2,5 ώρες.

Η Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζελά ήταν μητέρα δύο παιδιών, 30 και 35 ετών.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στα Καλάβρυτα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:30 μ.μ., μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, με τον δήμαρχο της περιοχής να είναι συντετριμμένος από την ξαφνική και τόσο άδικη απώλεια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top