ΜΠΑΧΑΛΟ στο υπουργείο Εργασίας: Παραίτηση-κλειδί και καταγγελίες ΒΟΜΒΑ

Επιστολή που εστάλη στον Τσίπρα καίει την Αντωνοπούλου

ΜΠΑΧΑΛΟ στο υπουργείο Εργασίας: Παραίτηση-κλειδί και καταγγελίες ΒΟΜΒΑ

Και δεύτερος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης υποβάλλει την παραίτησή του, αφού πρώτα έκανε καταγγελίες για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Μετά την παραίτηση του Ο.Βουδούρη, από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ήρθε και η παραίτηση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας, Δήμητρας Χαλικιά, η οποία κατήγγειλε την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου για κατασπατάληση κονδυλίων που προορίζονταν για ανέργους.

Μάλιστα, η κυρία Χαλικιά με επιστολή της στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως αντιστάθηκε στην πολύ κακή διαχείριση δημοσίου χρήματος από την κ. Ράνια Αντωνοπούλου, κάνει λόγο για απευθείας αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά και πριμοδότηση μεγάλων Κέντρων Κατάρτισης έναντι μικρών. Αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόγραμμα Καταπολέμησης της Ανεργίας για ηλικίες 29-64 ετών, το οποίο, όχι μόνο άργησε να τεθεί σε λειτουργία αλλά απέχει και από τα υπεσχημένα.

Η Ράνια Αντωνοπούλου από την πλευρά της αρνείται τα πάντα. Σε ανακοίνωση της, την Κυριακή προδίκαζε την απομάκρυνση της κ.Χαλικιά λέγοντας ότι «προκύπτει θέμα πολιτικής δεοντολογίας, το οποίο θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top