Ειδομένη ΩΡΑ μηδέν! Μήνυση κατά του Τόσκα καταθέτουν οι κάτοικοι

Έχει ξεφύγει η κατάσταση- Φοβούνται για την ασφάλεια τους οι ντόπιοι

Ειδομένη ΩΡΑ μηδέν! Μήνυση κατά του Τόσκα καταθέτουν οι κάτοικοι

​Η κατάσταση στην Ειδομένη, δείχνει εδώ και καιρό ότι είναι εκτός ελέγχου, ωστόσο από ότι φαίνεται τα πράγματα επιδέχονται περαιτέρω χειροτέρευσης!

Οι κάτοικοι της περιοχής ξεσπούν για την τραγική κατάσταση που επικρατεί, καθώς τα περιστατικά κλοπών και απειλών από τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες συνεχώς αυξάνονται. Η πολύμηνη ταλαιπωρία οδηγεί ορισμένους μετανάστες σε παραβατική συμπεριφορά και οι κάτοικοι έχουν πλέον αγανακτήσει αφού δεν νιώθουν ασφαλείς ούτε μέσα στα σπίτια τους! Μάλιστα, θα καταθέσουν μήνυση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

«Νιώθουμε απροστάτευτοι. Μπαίνουν με το έτσι θέλω στα σπίτια μας όλες τις ώρες της μέρας. Ειδικά τη νύχτα, δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί» αναφέρει στο STAR, κάτοικος της Ειδομένης, κ. Σουπλή.

Αναλυτικότερα για το θέμα, δείτε το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του STAR, απόψε στις 19:50.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και σε άλλες περιοχές. Υπενθυμίζεται ότι μία 35χρονη Ελληνίδα στο Πολύκαστρο Κιλκίς κατέθεσε μήνυση κατά 16χρονου πρόσφυγα, αφού όπως ισχυρίζεται πήγε να τον βοηθήσει και εκείνος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο 16χρονος εντοπίστηκε και κρατείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Ειδομένης! Ταμπουρωμένοι στα σπίτια τους- Φοβούνται για τη ζωή τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top