Καμίνης: Τι έγινε στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτικών κινητοποιήσεων

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Καμίνης: Τι έγινε στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτικών κινητοποιήσεων

​Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, συναντήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με εκπροσώπους των αγροτικών κινητοποιήσεων. Το αίτημα για συνάντηση διατύπωσε ο επικεφαλής της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, κ. Βαγγέλης Μπούτας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπούτα διότι έκανε κάτι που, δυστυχώς, σπανίζει: να ενημερώσει τον δήμαρχο της πόλης για το πλαίσιο κινητοποιήσεων που θα γίνουν στο κέντρο της και αφορούν άμεσα τη λειτουργία της. Με διαβεβαίωσε ότι θα είναι μία ειρηνική κινητοποίηση και ότι δεν θα διαταραχθεί η ζωή των κατοίκων. Ο δήμος Αθηναίων θα κάνει ό,τι προβλέπεται σε κάθε μεγάλη κινητοποίηση. Οι κινητοποιήσεις πρέπει να περιφρουρηθούν και παράλληλα να μη διαταραχθεί ούτε η λειτουργία της πόλης, ούτε η ζωή των κατοίκων της, οι οποίοι πλήττονται εξίσου από την ασφυκτική οικονομική κατάσταση», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Μπούτας σημείωσε με την σειρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω που μας δέχθηκε, τον δήμαρχο, τον πρώτο πολίτη της Αθήνας, όπου τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στο επίκεντρο των κινητοποιήσεών μας. Του ζητήσαμε διευκολύνσεις και τις σχετικές άδειες, ώστε να είμαστε νομότυποι και στα πλαίσια των κανόνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιδίωξή μας είναι να είναι μια ειρηνική κινητοποίηση και να μην υπάρξει η παραμικρή φθορά στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγροτοσυνδικαλιστής Μπούτας: Θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα- Έρχονται 50 έως 100 τρακτέρ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top