Ρόδος: Θα ζωντανέψουν ξανά οι εφιαλτικές στιγμές της 23χρονης Ολλανδής

Ένας Αλβανός κατηγορείται ότι την βίασε

Ρόδος: Θα ζωντανέψουν ξανά οι εφιαλτικές στιγμές της 23χρονης Ολλανδής

Στην αίθουσα του μεικτού ορκωτού δικαστηρίου Ρόδου θα αναβιώσει ξανά, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού πριν από 11 χρόνια. Μια 23χρονη, τότε, Ολλανδή είχε έρθει στη χώρα μας για θρησκευτικό τουρισμό κι έπεσε θύμα άγριου βιασμού από Αλβανό που ζούσε και εργαζόταν στη Ρόδο.

Το θύμα γνώρισε τον Αλβανό σε νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου. Κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο που έμενε, ο κατηγορούμενος την παρέσυρε σε ένα σχολείο και την βίασε στις τουαλέτες.

Ο ίδιος όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη θέληση της 23χρονης.

Όπως υποστήριξε η ίδια στην κατάθεση της, αυτή ήταν η πρώτη της ερωτική επαφή και παρουσίασε μεγάλη αιμορραγία. Ενώ όπως μας μετέφερε ο δικηγόρος της μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε.

«Έχει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει ξανά τον κατηγορούμενο. Παρακολουθείται από ψυχολόγο εξαιτίας αυτής της εμπειρίας σε εισαγωγικά που πέρασε το 2003.» σημείωσε ο δικηγόρος της κοπέλας Μανώλης Βλάχος.

Στο πρώτο δικαστήριο το 2005, ο φερόμενος ως δράστης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών. Ο εισαγγελέας εφετών όμως έκρινε την απόφαση εσφαλμένη και διέταξε την επανάληψη της δίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top