Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ με την απαγωγή της δημοσιογράφου Θ. Χούντ��

Κρίσιμη η σημερινή μέρα – Ο σύζυγός της έκανε αυτό που ζήτησαν οι απαγωγείς

​Δέκα μέρες αγωνίας, ζει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας, μετά από την μυστηριώδη εξαφάνιση της συζύγου του, δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα. Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε ότι σήμερα είναι μια κρίσιμη μέρα, αφού όπως αποκάλυψε έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί στον άγνωστο άνδρα που του τηλεφώνησε λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της συζύγου του.

ceb8ceb1cebbceb5ceb9ceb1-cf87cebfcf85cebdcf84ceb1-1.jpg

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, όπως είπε και ο ίδιος ο ποινικολόγος, χωρίς όμως να αποκαλύψει για ποιο πράγμα δεσμεύτηκε απέναντι στον άγνωστο που άφησε να εννοηθεί ότι κρατά τη δημοσιογράφο.

H αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, αποφεύγει όμως να κάνει λόγο για απαγωγή, αφού ο άγνωστος δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με τον ποινικολόγο, ούτε ζήτησε χρήματα όταν του τηλεφώνησε για να του πει να διευθετήσει μια υπόθεση.

karatzaferis_xounta_360x270.jpg

Ο κ. Μπούρας ενημέρωσε τις αρχές για τις ανοιχτές υποθέσεις που χειρίζεται, και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε μια υπόθεση κηδεμονίας παιδιών, οι εμπλεκόμενοι στην οποία αναζητήθηκαν για να δώσουν κατάθεση.

Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στην άρση απορρήτου, των τηλεφωνικών συνομιλιών του δικηγόρου, όμως το μόνο που έχουν βρει είναι ότι η κλήση έγινε από καρτοκινητό τηλέφωνο με απόκρυψη.

mouftis.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία του κατόχου του τηλεφώνου έχουν βρεθεί, όμως δεν έγινε γνωστό αν έχει εντοπιστεί και ο ίδιος ώστε να καταθέσει και να εξακριβωθεί αν έχει κάποια σχέση με την εξαφάνιση της δημοσιογράφου.

chounta2.jpg

Άρση απορρήτου έχει ζητηθεί και για το κινητό της Θ. Χούντα, ώστε να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της και της έκλεισε το ραντεβού στον Πειραιά.

αρχείο λήψης (1).jpg

Η αγωνία για την τύχη της δημοσιογράφου έχει χτυπήσει κόκκινο, με τον σύζυγό της, να περιμένει τώρα πως ο άγνωστος που του τηλεφώνησε θα τηρήσε�� την υπόσχεσή του και θα την αφήσει ελεύθερη, μιας και ο ίδιος έκανε αυτό που του ζήτησε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top