Ελεύθερος ο σατανιστής Μάνος Δημητροκάλης

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις απεχθείς πράξεις του

Ελεύθερος ο σατανιστής Μάνος Δημητροκάλης
Ελεύθερος είναι εδώ και λίγες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους σατανιστές π��υ είχαν συγκλονίσει με τα φρικτά εγκλήματα τους, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

Ο 40χρονος Μανώλης Δημητροκάλης αφέθηκε ελεύθερος, μετά την έκτιση των 2/3 της ποινής του. Υπενθυμίζεται πως είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, αλλά έκανε χρήση της πρόνοιας του άρθρου 105 του ποινικού κώδικα, περί υπό όρους απόλυσης καταδίκων.

Η απόφαση της προφυλάκισης του όμως δημιούργησε σάλο και αντιδράσεις από τις οικογένειες των θυμάτων, μιας και ο δράστης μαζί με τον Ασημάκη Κατσούλα είχε δολοφονήσει δυο γυναίκες, για να κάνουν θυσία στο Σατανά. Η μια μάλιστα εκ των δύο ήταν ανήλικη.

Η ιστορία των σατανιστών που είχε προκαλέσει τρόμο και φρίκη σε όλο το πανελλήνιο:

Η αρχή για τους Κατσούλα και Δημητροκάλη έγινε στις 27 Αυγούστου του 1992.

Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού της έβγαλαν τα ρούχα και της έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Κατσούλας βίασε το άψυχο κορμί της ανήλικης κοπέλας και μαζί με τον Δημητροκάλη τη περιέλουσαν με βενζίνη και το έκαψαν. Η θυσία μάλλον πέτυχε γιατί η φωτιά δεν αποτέφρωσε μόνο το σώμα της άτυχης κοπέλας αλλά και τον μισό Υμηττό.

Το φρικιαστικό δίδυμο ξαναχτύπησε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993 με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας. Οι δράστες τη συνάντησαν τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Προσποιούμενοι τους αστυνομικούς την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες, την έγδυσαν και τη βίασαν και οι δυο.

Στη συνέχεια ο Α.Κατσούλας πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης μητέρας με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.

Μαζί με τους δύο νεαρούς τότε άνδρες, η αστυνομία συνέλαβε και τη φίλη του Α. Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία είχε κατηγορηθεί για συνέργεια όμως έχει αποφυλακιστεί από το 2001. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top