Σε ρυθμούς Σάμπα χορεύει η Βραζιλία

Ποια θα κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας;

Σε ρυθμούς Σάμπα χορεύει η Βραζιλία
Οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι στον κόσμο που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου άρχισαν. Οι ήχοι της Σάμπα κατακλύζουν ήδη το Ρίο Ντε Τζανέιρο που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών λίγες μέρες πριν από το μεγάλο καρναβάλι.

Καλλίγραμμες Βραζιλιανές χορεύτριες που συμμετέχουν στις σχολές της Σάμπα άρχισαν ήδη της πρόβες κάθε μια ανεξαιρέτως ονειρεύεται να κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας του καρναβαλιού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πάντως στις πρόβες οι περισσότερες από τις σχολές δεν αποκαλύπτουν τις εντυπωσιακές στολές που θα φορέσουν τις ημέρες του καρναβαλιού. Το φυλάνε για έκπληξη.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν από αγόρια και κορίτσια που χορεύουν ασταμάτητα. Οι τουρίστες απολαμβάνουν το θέαμα και παίρνουν μια γεύση από αυτό που οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν σε λίγες ημέρες.

Η μεγάλη γιορτή για την Βραζιλία δεν θα σταματήσει αφού θα συνεχιστούν οι εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι το καλοκαίρι, καθώς εκεί θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το φετινό Μουντιάλ. Ήδη μάλιστα παρουσιάστηκε το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης που θα το τραγουδήσουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Πιτμπουλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top