Νέες BMW R 1300 GS Trophy Competition και F 900 GS Trophy Marshal

Γιατί είναι ξεχωριστές

Νέες BMW R 1300 GS Trophy Competition και BMW F 900 GS Trophy Marshal

Οι 22 εθνικές ομάδες – 6 γυναικείες και 16 ανδρικές - με τους 60 στο σύνολο αναβάτες τους θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου στο BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024. Για να διασχίσουν τα άνυδρα εδάφη της Ναμίμπια, οι αναβάτες θα βασιστούν στις εξαιρετικές δυνατότητες της BMW R 1300 GS Trophy Competition.

Η R 1300 GS Trophy Competition έχει εξελιχθεί αποκλειστικά γι’ αυτή τη διοργάνωση, που πραγματοποιείται από το 2008 εμπνευσμένη από το πνεύμα της R 1300 GS, και διαθέτει ειδικά αξεσουάρ για κάθε είδους πρόκληση. Η μεγάλη GS με τον ισχυρό boxer κινητήρα φέρει αποστάτη τιμονιού, μπάρα προστασίας κινητήρα, προστατευτική ποδιά κάτω μέρους και πλαισίου, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου/συμπλέκτη, μαρσπιέ αναβάτη GS Vario, χειρολαβές enduro, προστατευτικό κάλυμμα προβολέα και λευκές προεκτάσεις για τις προστατευτικές χούφτες. Τόσο τα εκτός δρόμου ελαστικά με τα χοντρά τακούνια που τοποθετούνται σε μαύρες ζάντες με σταυρωτές ακτίνες όσο και το μονόσελο έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχονται με επιτυχία στις εδαφικές προκλήσεις που επιφυλάσσει το BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia στην Ανατολική Αφρική.

Νέες BMW R 1300 GS Trophy Competition και BMW F 900 GS Trophy Marshal
Με εξαίρεση μερικές λεπτομέρειες, η R 1300 GS Trophy Competition μπορεί να διαμορφώνεται με βάση την R 1300 GS Trophy. 
Παρόλο που η BMW Motorrad Competition δεν διατίθεται προς πώληση ακριβώς σε αυτή τη μορφή, βασίζεται στην έκδοση R 1300 GS Trophy, με εξαίρεση μερικές λεπτομέρειες, όπως τα αυτοκόλλητα, τη μεγάλη προστατευτική ποδιά και τον λεβιέ αλλαγής ταχυτήτων. Το βασικό μεταλλικό χρώμα Racing Blue είναι η τέλεια επιλογή: με κόκκινες και λευκές ρίγες και επιγραφές, σε συνδυασμό με το ματ λευκό μεταλλικό πίσω πλαίσιο, η R 1300 GS Trophy ανοίγει κυριολεκτικά την όρεξη για σπορ οδήγηση εκτός δρόμου - όπως ακριβώς θα βιώσουν οι 22 ομάδες με τις μοτοσικλέτες R 1300 GS Trophy Competition τον Σεπτέμβριο.

Νέες BMW R 1300 GS Trophy Competition και BMW F 900 GS Trophy Marshal

Αποτελώντας προϊόν υψηλής τεχνογνωσίας για εκτός δρόμου διαδρομές, η Trophy εξοπλίζεται από το εργοστάσιο με προστατευτικά ψυγείου, ούτως ώστε να αποφεύγονται ζημιές όπως αυτές, για παράδειγμα, που προκαλούνται από τις πέτρες. Οι στιβαρές ζάντες με τις σταυρωτές ακτίνες ανήκουν επίσης στον off-road εξοπλισμό. Διατίθενται στάνταρ σε μαύρο χρώμα και ως προαιρετική, εργοστασιακή επιλογή σε χρυσαφί.

Νέες BMW R 1300 GS Trophy Competition και BMW F 900 GS Trophy Marshal

Οι κριτές του GS Trophy, οι οποίοι θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες με ασφάλεια στην δοκιμασία της Ναμίμπια, μπορούν να εμπιστευθούν μια μοτοσικλέτα με εξαιρετικές off-road ικανότητες. Βασισμένη στην F 900 GS, η F 900 GS Trophy Marshal είναι η κορυφαία πρόταση της BMW Motorrad στην κατηγορία των μεσαίων touring enduro.

Με ισχύ 77 kW (105 hp) και ένα σημαντικά ευρύτερο φάσμα χρήσης χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου και τη δραστική μείωση του βάρους κατά 14 kg σε σύγκριση με την προκάτοχό της, η σπορ εκπρόσωπος των μοντέλων GS της Σειράς F - όπως η R 1300 GS Trophy Competition – ομοίως ‘αισθάνεται σαν στο σπίτι’ της στη Ναμίμπια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top