Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2024 στις Σπέτσες

Μια ευκαιρία να θαυμάσετε κλασικά μοντέλα

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2024 στις Σπέτσες

Η πιο περιζήτητη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ βρίσκεται στην φάση των τελευταίων προετοιμασιών.Οι Σπέτσες  περιμένουν και φέτος τα πιο κλασικά μας οχήματα.Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και δυστυχώς δεν μπορούμε να ΄ξεπεράσουν τις 80 στο νησί.Η εκκίνηση θα γίνει από τα Ίσθμια το πρωί της Παρασκευής 19/04 και ώρα 11:00.

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2024 στις Σπέτσες

Τα 20 αυτοκίνητα της classic regularity θα ξεκινήσουν την εκδήλωση και θα διανύσουν 130 χλμ που περιλαμβάνουν 5 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας. Ενώ μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα 60 οχήματα της κατηγορίας Touring τα οποία θα καλύψουν περίπου 100 χλμ με 2 ειδικές δοκιμασίας ακριβείας και αισθητά χαμηλότερη ΜΩΤ.Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες θα περάσει από Ρητό, Σοφικό, Π.Επίδαυρο, Τραχειά, Άνω Φανάρι, Δρυόπη, Γαλατάς με τερματισμό Πόρτο Χέλι και μετάβασησ τις Σπέτσες μέσω Κόστα.

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2024 στις Σπέτσες
Τα μισά από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο Εαρινό Ράλλυ είναι κατασκευής μέχρι το1970 Μετά το μεσημέρι, τα αυτοκίνητα θα περάσουν από το δυτικό μέρος του νησιού και το παλιό λιμάνι για να επιστρέψουν μπροστά από το ξενοδοχείο.

Το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2024 στις Σπέτσες

Εκεί θα γίνει μια σύντομη ξενάγηση, από στέλεχος της ΦΙΛΠΑ, σε ορισμένα αυτοκίνητα αξιοσημείωτα για την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να κατανοήσει καλύτερα το αντικείμενο του θαυμασμού του.Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές των γενικών κατατάξεων 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top