H CUPRA παίζει μεγάλη μπάλα

CUPRA και FC Barcelona επεκτείνουν τη συνεργασία με τον Marc ter Stegen

CUPRA και FC Barcelona επεκτείνουν τη συνεργασία  με τον Marc ter Stegen

H CUPRA ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα της FC Barcelona και μέλος της Tribe, Marc ter Stegen. Αυτή η επέκταση συνεργασίας έρχεται σε μια σπουδαία στιγμή της μάρκας. Το 2024 είναι ένας σημαντικός χρόνος για τη CUPRA, αφού η μάρκα λανσάρει 4 σημαντικά μοντέλα.  

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι διεθνής CUPRA ambassador για τα επόμενα τρία χρόνια, εκπροσωπώντας τις αξίες της μάρκας και ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητά της διεθνώς. O καταξιωμένος παίχτης έγινε μέλος της CUPRA Tribe το 2020, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της FC Barcelona ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης της CUPRA.  

CUPRA και FC Barcelona επεκτείνουν τη συνεργασία  με τον Marc ter Stegen

Με μια αξιέπαινη καριέρα ποδοσφαιριστή και ένα μοναδικό στυλ, ο Marc ter Stegen είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του club. Ο επαγγελματίας παίχτης, o οποίος γιορτάζει τη 10η season στο club,έχει κερδίσει τουλάχιστον 16 τίτλους  με την FC Barcelona. O Ter Stegen έχει παίξει 38 φορές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, κερδίζοντας το 2017 το Confederations Cup.  

H ανανέωση της συνεργασίας του Marc ter Stegen ενισχύει το μέλλον της CUPRA Tribe. Μία ομάδα πρεσβευτών, όπου ο καθένας είναι δυνατός και μοναδικός στον τομέα του. H μάρκα πρόσφατα καλωσόρισε τον παραγωγό ταινιών J.A. Bayona καθώς επίσης και τον οδηγό αγώνων Lucas di Grassi, ενώ μεταξύ των μελών της είναι ο street artist TVBoy, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες Adam Peaty και Saul Craviotto και η δύο φορές Χρυσή Μπάλα και βραβευμένη με το Ballon d’Or και Best FIFA ποδοσφαιρίστρια Alexia Putellas. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top